Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Χωρίς «διακοπές» οι ασφαλτοστρώσεις στην Π.Ε. Πέλλας

Δελτίο Τύπου

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται και τον Αύγουστο οι εργασίες για τη βελτίωση του Εθνικού και του Περιφερειακού Οδικού Δικτύου στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. 

Αυτές τις ημέρες είναι σε εξέλιξη παρεμβάσεις στο τμήμα από τη διασταύρωση προς Αγία Τριάδα μέχρι τον κόμβο του Περιφερειακού, προς Φλώρινα. Ήδη έγινε φρεζάρισμα του υφιστάμενου ασφαλτικού και ξεκίνησε η στρώση αντιολισθηρού ασφαλτοτάπητα ώστε να εξασφαλιστούν εξαιρετικά επιφανειακά χαρακτηριστικά ομαλότητας, ομοιομορφίας και αντίστασης σε ολίσθηση. 


Η συγκεκριμένη παρέμβαση, που εκτείνεται σε μήκος περίπου 1500 μέτρων, αποτελεί τμήμα έργου, που υλοποιεί η Π.Ε. Πέλλας,  συνολικού προϋπολογισμού 1.510.000 ευρώ, με τίτλο «Συντήρηση οδοστρωμάτων σε τμήματα της Ε.Ο. 2»  και περιλαμβάνει τις περιοχές Μαυροβουνίου, Ριζαρίου, Δροσιάς, Αγ. Αθανασίου. 


Ο Αντιπεριφερειάρχης, Ιορδάνης Τζαμτζής, κατά την επίσκεψή του το πρωί στο εργοτάξιο, ζήτησε την κατανόηση των διερχομένων πολιτών, για την ολιγοήμερη ταλαιπωρία και τη συμμόρφωσή τους  στις υποδείξεις των υπευθύνων, που κατευθύνουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365