Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

ΒΟΜΒΑ: Δημοτική κίνηση στα σκαριά για τον Δήμο Αλμωπίας - Πρόσωπο έκπληξη ηγείται της προσπάθειας (ΦΩΤΟ)

Σε εύλογο χρονικό διάστημα σύμφωνα με το σχεδιασμό τους θα προχωρήσουν σε επίσημη σχετική ενημέρωση
Σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ μας, το τελευταίο χρονικό διάστημα κυοφορείται νέα δημοτική κίνηση για το Δήμο Αλμωπίας.

Οι πρωτεργάτες της είναι συμπολίτες μας που στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με την τοπική αυτοδιοίκηση. Χωρίς να μηδενίζουν το έργο των προηγούμενων δημοτικών αρχών, επιθυμούν να βάλουν το δικό του λιθαράκι στην ανάπτυξη του τόπου μας, μεταφέροντας νέες ιδέες και απόψεις για τα τοπικά δρώμενα.

Κοινή τους απόφαση να ηγηθεί της προσπάθειας ο Χρήστος Τουμανίδης. Ο ίδιος και τα μέλη της ομάδας εκτιμούν πως η κίνηση τους βρίσκει ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση στους πολίτες με τους οποίους επικοινωνούν καθημερινά, γεγονός που τους κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους για την συνέχεια.

Σε εύλογο χρονικό διάστημα σύμφωνα με το σχεδιασμό τους θα προχωρήσουν σε επίσημη σχετική ενημέρωση.



12 σχόλια:

  1. Πρόεδρε μου μην φοβάσαι τίποτα έχεις τον λαό μαζί σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε που είμαστε διαχρονικά τραγικοί,κινδυνεύουμε να γίνουμε και τελείως γραφικοί.Ουτε 0,001% δεν έχει πιθανότητα η εν λόγω υποτιθέμενη κίνηση(από πού ως που και βόμβα),αλλά και μόνο η δημοσίευση της,μας προσβάλει βάναυσα.Μου θυμίζει λίγο Λεωνίδα και λίγο Ζαβιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαρεθηκαμε τους επαγγελματίες πολιτικούς με τους αυλικούς - φερέφωνα τους... Στηρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας αλλά ΛΕΩΝ¡!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαντάζομαι,όλες οι συσκέψεις,ζυμώσεις,αποφασεις,να λαμβάνονται στη Villa Touman με λουκουλειες δεξιώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και για τον Μπάτση λέγατε ότι θα έρθει τελευταίος και τωρα είναι Δήμαρχος. Αν ο Τουμανίδης κάνει σωστές επιλογές στο ψηφοδέλτιο του, εχει πιθανότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχαχα τι άλλο θα δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο κατήφορος δεν έχει τέλος? και η πλάκα έχει τα όρια της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365