Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Δικέφαλος (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις  φωτο

Μέσα σε θετικό κλίμα και συγκρατημένη αισιοδοξία έγινε η πρώτη του ΠΑΟΚ Δαμιανού για την ποδοσφαιρική σεζόν 2022-23 στο πανέμορφο και καταπράσινο γήπεδο του, παρουσία του ΔΣ, του προπονητικού team, παλαιών και νέων ποδοσφαιριστών, αλλά και παρουσία φίλων της ομάδας.

Στην πρώτη συγκέντρωση και μετά την πρώτη γνωριμία, ιδιαίτερα ορεξάτοι ο προπονητής Γιάννης Αλεξιάδης με τον βοηθό του Άκη Ρήγα και οι παίκτες ρίχτηκαν στην δουλειά με σκοπό να είναι είναι έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις τους, τόσο στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, όσο και στο κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας.

Μετά την επιτυχημένα παρθενική χρονιά στην Α1, όλοι στην ομάδα του Δικεφάλου γνωρίζουν ποιες είναι οι δυσκολίες και τι πρέπει να κάνουν για να πετύχουν και φέτος τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την άνετη παραμονή και το καλό ποδόσφαιρο.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365