Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γέμισε μικρούς και μεγάλους το Δασάκι Αριδαίας, με πολλά χαμόγελα και παιχνίδια

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη από το πρωί της Κυριακής

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, πραγματοποιείται από το πρωί της Κυριακής το η εκδήλωση "ΠΑΜΕ ΔΑΣΑΚΙ" που διοργανώνει η ΔΗΚΕ Αλμωπίας.


Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη σε μικρούς, αλλά και μεγάλους, με Pic Nic στον χώρο και πολλές αθλητικές δραστηριότητες.


Παρών στην εκδήλωση το πρωί της Κυριακής ήταν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕ Γιώργος Συλλέκτης και οι Αντιδήμαρχοι Σταύρος Αναστασιάδης και Δημήτρης Γιάντσης.


Η εκδήλωση θα συνεχιστεί και τις απογευματινές ώρες, ενώ αύριο Δευτέρα στο αμφιθέατρο ΔΑΣΑΚΙ θα υπάρχει γλέντι με τις ορχήστρες ΧΑΛΚΙΝΑ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ  και ΡΥΘΜΟΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη από το πρωί της Κυριακής:








































2 σχόλια:

  1. Υπέροχο! και Επαγγελματίας ο φωτογράφος. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι στς φωτογραφίες το μέρος δείχνει υπέροχο ενώ στην πραγματικότητα είναι ένα σκουπιδαριο του οποίου ο Δήμος ξήλωσε όλη την παιδική χαρά που είχε παραμέλησε το γήπεδο του μπάσκετ και άφησε το μέρος όλο στο έλεος του και στο έλεος τν τοξικομανων που κάνουν την χρήση τους μέσα στο κτήριο όπου ήταν η παλιά ταβέρνα του χώρου. Το Δασάκι της αριδαιας συμμαζεύεται ΜΌΝΟ όταν είναι να παίξει κάποια παράσταση η όταν είναι να γίνει κάποια εκδήλωση. Κατά τα άλλα είναι ένα ματσο χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365