Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Δήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας για τα προβλήματα στο συμπύρηνο ροδάκινο

Δήλωση
Δήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας για τα προβλήματα στο συμπύρηνο ροδάκινο:

"Τα προβλήματα για τους αγρότες της Αλμωπίας δυστυχώς συνεχίζονται. Τις τελευταίες ημέρες επισκέφτηκα πολλά στέκια συγκομιδής συμπύρηνου ροδακίνου και συνομίλησα με πολλούς αγρότες της περιοχής μας. 

Δυστυχώς μετά τα γνωστά προβλήματα που αντιμετώπισαν οι παραγωγοί κερασιού πλέον ανάλογα προβλήματα έχουν και οι παραγωγοί συμπύρηνου ροδακίνου τόσο στην Αλμωπία όσο και στην ευρύτερη περιοχή, αφού οι βιομηχανίες δεν απορροφούν τα συμπύρηνα ροδάκινα παρόλο που είναι σε εξαιρετική ποιότητα.  

Η πολιτεία πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα στήριξης των αγροτών και οι βιομηχανίες να προσπαθήσουν να απορροφήσουν την διαθέσιμη ποσότητα με την τιμή που εξήγγειλαν (0,33-0,35€ το κιλό) 

Εμείς ως δημοτική αρχή ζητήσαμε από την πρώτη στιγμή με την πρόταση που καταθέσαμε  την στήριξη των αγροτών της Αλμωπίας. Η πρόταση μας πρέπει να  υιοθετηθεί αλλά και να επεκταθεί και στο ροδάκινο.

Όλοι πρέπει να καταλάβουμε πως ο αγρότης αποτελεί την απαρχή της οικονομικής αλυσίδας της περιοχής μας και να στηρίξουμε τον αγροτικό κόσμο. "

1 σχόλιο:

  1. Μη μαζεύετε. Τι δεν καταλαβαίνετε; αν δεν θέλανε, δεν θα κάνανε στέκια. Θέλουν να ρίξουν τιμή. Δε θα σας σώσει κανένας. Μόνοι σας ήσασταν και μόνοι θαστε μια ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365