Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Μεταγραφή σε ομάδα Γ’ Εθνικής ο Γιάννης Πολυχρονόπουλος

Η ακριτική ομάδα απέκτησε τον Γιάννη Πολυχρονόπουλο
Την απόκτηση ενός αθλητή που ανδρώθηκε στα γήπεδα της Πέλλας, ανακοίνωσε η Καστοριά, στην επιστροφή της στα εθνικά πρωταθλήματα μετά από αρκετά χρόνια.

Η ακριτική ομάδα απέκτησε τον Γιάννη Πολυχρονόπουλο, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την αμυντική της γραμμή.
Ο Γιάννης Πολυχρονόπουλος, έχει γεννηθεί το 2003, αγωνίζεται και στην αμυντική αλλά και στην μεσαία γραμμή.

Ο νεαρός άσος ξεκίνησε από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών και μετά αγωνιπζτηκε στον Μ. Αλέξανδρο Πέλλας.
Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Αστραπή Μεσοποταμίας, από όπου τον εντόπισαν οι άνθρωποι της Καστοριάς και έτσι τον έκαναν δικό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365