Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Έρχονται αυξήσεις φωτιά στα σούπερ μάρκετ αλλά και ελλείψεις στα γαλακτομικά

Στα γαλακτομικά παρατηρούνται σοβαρές ελλείψεις

Σε κρουασάν, τσουρέκια, κέικ και τυριά οι μεγαλύτερες ανατιμήσεις - Στα γαλακτομικά παρατηρούνται σοβαρές ελλείψεις.

Νέες ανατιμήσεις αλλά και ελλείψεις στα τρόφιμα αναμένονται από τον Σεπτέμβρη στα σούπερ μάρκετ και όχι μόνο.


Παρά το γεγονός ότι ο πληθωρισμός επιβραδύνθηκε, ωστόσο η ακρίβεια συνεχίζει να δείχνει τα δόντια της και πολλοί είναι εκείνοι που εκτιμούν ότι από τον επόμενο μήνα έρχεται ένα νέο κύμα σε ευρείας κατανάλωσης προϊόντα


Κρουασάν, τσουρέκια και κέικ έως 20%

Τυριά έως 12%

Σαπούνια και υγρά πιάτων έως 9%

ζυμαρικά έως 8%

καθαριστικά και μαλακτικά ρούχων έως 8%

ρύζι έως 5%

βούτυρο έως 5%

Όπως επισημάνθηκε όλα είναι βασικά προϊόντα για κάθε νοικοκυριό.

Εκείνο πάντως που προβληματίζει είναι τι θα συμβεί με τα γαλακτοκομικά, αφού παρατηρούνται σοβαρές ελλείψεις. H εγχώρια παραγωγή γάλακτος εμφανίζεται φέτος μειωμένη καθώς λόγω της μεγάλης αύξησης της τιμής των ζωοτροφών, πολλά ζώα υποσιτίζονται ενώ άλλα οδηγούνται σε σφαγή από τους κτηνοτρόφους, στην προσπάθειά τους να μειώσουν την ζημιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365