Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Εξορκισμοί στη Θεσσαλονίκη: «Αυτό που έγινε είναι ευχάριστο, υπήρξε μεγάλος ενθουσιασμός» λέει ο υπεύθυνος

Βούιξε ο τόπος, υπήρξε μεγάλος ενθουσιασμός
Σάλος έχει ξεσπάσει για τους εξορκισμούς που έγιναν στην πλατεία Αριστοτέλους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

«Βούιξε ο τόπος, υπήρξε μεγάλος ενθουσιασμός» τονίζει ο υπεύθυνος των εκδηλώσεων Scoan, Δημήτρης Παναπακίδης.

«Αυτό που έγινε είναι κάτι πολύ ευχάριστο και ο κόσμος το χαιρέτησε με μεγάλο ενθουσιασμό, ιδίως οι νέοι» επεσήμανε.

Οι εξορκισμοί στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν πίσω από το άγαλμα Βενιζέλου, δύο Κυριακές, μια τον Ιούλιο και μια τον Αύγουστο. Εκεί στήθηκε μία υπαίθρια «εκκλησία» με καρέκλες και μια μεγάλη οθόνη στην οποία παρουσιάζονταν βίντεο από άλλες τελετές.

«Ο πάτερ αποφάσισε να οργανώσει τους καλοκαιρινούς μήνες αυτές τις εκδηλώσεις στην πόλη μας, είναι σημαντικό να σας εξηγήσω ότι ο εξορκισμός συμβαίνει ανέκαθεν και στην σύγχρονη εποχή» είπε o υπεύθυνος των εκδηλώσεων Scoan, Δημήτρης Παναπακίδης.

Απαντώντας στο γιατί οι εκδηλώσεις αυτές έγιναν σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα στην πλατεία ο υπεύθυνος των εκδηλώσεων και εξήγησε ότι «ο πάτερ αποφάσισε δεδομένου όλου αυτού του κλίματος, του ευχάριστου να το κάνει σε δημόσιο χώρο και να μεταφέρει το μήνυμα του Χριστού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365