Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Εικόνες από το πετυχημένο πανηγύρι του Νεοχωρίου - Ευχαριστήριο του Συλλόγου

Δείτε τις φωτό
Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 15 Αυγούστου το Ποντιακό Πανοΰρ στο Νεοχώρι Αλμωπίας, το οποίο διοργάνωσε ο σύλλογος του χωριού, στο γήπεδο της Τοπικής Κοινότητας.


Ευχαριστήριο Συλλόγου:

Ο πρόεδρος του συλλόγου ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους εθελοντές τους χορηγούς το σύλλογο του Πευκωτου και όλους τους παρευρισκόμενους για το μεγάλο και πολύ πετυχημένο πανηγύρι.... ιδιαίτερα όσους βοήθησαν σε όλες τις εργασίες.. χωρίς εσάς δεν θα καταφέρναμε τίποτα... Με μεγάλη εκτίμηση και ειλικρινή αγάπη ...σας ευχαριστώ!!!

Η τόσο όμορφη βραδιά του πανηγυριού μας ήταν αφιερωμένη στον επίτιμο πρόεδρο του συλλόγου μας τον κύριο Βύρων Τουμανιδη που μας καμαρωνε από ψηλά!! Και τιμήθηκε από τον σύλλογο με ένα αναμνηστικό στον γιο του, Παύλο Τουμανιδη!!


Δείτε τις φωτό:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365