Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: Η συγκινητική στιγμή που ο Κ. Αργυρός τραγούδησε αγκαλιά με την μικρή Ειρήνη - Χρυσοβαλάντω

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ και το βίντεο του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Μία υπέροχη και συνάμα συγκινητική στιγμή έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της χθεσινής συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στα Λουτρά Πόζαρ.


Συγκεκριμένα, από νωρίς στον χώρο της εκδήλωσης βρισκόταν η μικρή Ειρήνη - Χρυσοβαλάντω από την Υδραία Αλμωπίας, μαζί με τους γονείς της και τον δίδυμο αδερφό της. Θυμίζουμε ο μικρούλα πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία. Οι συνεργάτες του Κωνσταντίνου Αργυρού τον ενημέρωσαν για την παρουσία της Ειρήνης - Χρυσοβαλάντω και στα πρώτα λεπτά της συναυλία ο ίδιος θέλησε να της αφιερώσει το τραγούδι του "Παιδί Γενναίο". Εκείνη την στιγμή ο πατέρας της μικρής την ανέβασε στην σκηνή, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να την παίρνει αγκαλιά μέχρι το τέλος του τραγουδιού, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των θαυμαστών του.


Δείτε τις φωτό και το βίντεο του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365