Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Φιλικό προετοιμασίας: ΑΣ Σεβαστιανά -Ελπίδα Έδεσσας 0 - 1 (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό
Παιχνίδι προετοιμασίας έδωσαν ΑΣ Σεβαστιανά και Ελπίδα Έδεσσας με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 1-0, μετά από αυτογκόλ των γηπεδούχων στην επανάληψη.

Μικρή σημασία έχει το τελικό σκορ, καθώς οι τεχνικοί των δύο ομάδων ήθελαν να δουν πράγματα, που θα φανούν χρήσιμα στα επίσημα παιχνίδια.

Δείτε τι αναφέρει η ομάδα της Έδεσσας στην επίσημη σελίδα της στο διαδίκτυο, πατακάτω:

«Θετική ήταν η παρουσία της ομάδας στον πρώτο φιλικό αγώνα της σεζόν εκτός έδρας με την ομάδα των Σεβαστιανών. 

Η ομάδας μας παρουσιάστηκε στην συντριπτική πλειοψηφία με νεαρούς ποδοσφαιριστές, κάτι που αποτελεί και προτεραιότητα του συλλόγου, και μετά από έναν δυνατό αγώνα επικράτησε με σκορ 0-1!

Η γηπεδούχος ομάδα μπήκε καλύτερα στον αγώνα, αφού όπως είναι λογικό παρουσιάζει μεγαλύτερη συνοχή και εμπειρία, αλλά σταδιακά οι νεαροί παίκτες της Ελπίδας ισορρόπησαν και φάνηκαν απειλητικοί σε τρεις περιπτώσεις τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Βέβαια και η ομάδα των Σεβαστιανών είχε καλές στιγμές και θα μπορούσε να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμος έπεσε, με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλές αλλαγές, αλλά δημιουργήθηκαν φάσεις και στις δύο εστίες.

Η ομάδα μας έκανε καλή άμυνα, αλλά δεν είχε μεγάλη ταχύτητα στις επιθέσεις της. Παρόλα αυτά πίεσε τον αντίπαλο και αυτή η πίεση έφερε το αυτογκόλ και την τελική νίκη.

Οι κ. Στεργιόπουλος και Τσιρόνκας έμειναν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια, αλλά τόνισαν ότι με την καθημερινή δουλειά στο γήπεδο τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα!»











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365