Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Από τον Εδεσσαϊκό στον Ποσειδώνα Μιχανιώνας

Δείτε την ανακοίνωση του Ποσειδώνα

Στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας θα αγωνίζεται ο Γρηγόρης Προύντσης, καθώς πριν λίγο η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την απόκτηση του.

Έτσι ένας ακόμη παίκτης από το περσινό καλοδουλεμένο σύνολο του Εδεσσαϊκού αποχωρεί από την ομάδα των καταρρακτών, για άλλες πολιτείες.

Δείτε την ανακοίνωση του Ποσειδώνα:

«Η διοίκηση του Ποσειδώνα Μηχανιώνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γρηγόρη Προύντση. Είναι γεννημένος στις 24 Νοεμβρίου 2000, διαθέτει άριστη τεχνική κατάρτιση και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. 

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία οκτώ ετών στις ακαδημίες του Εδεσσαϊκού, ενώ δύο χρόνια μετά μεταπήδησε στον Άρη, όπου παρέμεινε για 7 χρόνια στα τμήματα υποδομής. Τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε με την φανέλα του Αλμωπού Αριδαίας στα σαλόνια της Β' Εθνικής κατηγορίας. Την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον Εδεσσαϊκό, όπου για λίγους μήνες αγωνιζόταν υπό τις οδηγίες του Άγγελου Ζαζόπουλου.

Γρηγόρη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ποσειδώνα Μηχανιώνας και σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και πολλές επιτυχίες με την τρίαινα στο στήθος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365