Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Περίεργα "παιχνίδια" της ΕΠΣ Πέλλας με την Α1 - Αντιδράσεις από τους παράγωντες

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης
Περίεργα "παιχνίδια" εις βάρος των περισσοτέρων ομάδων παίζουν οι παράγοντες της ΕΠΣ Πέλλας.

Έχουμε φτάσει στα μέσα στου Σεπτεμβρίου και ακόμα από την ΕΠΣ Πέλλας δεν έχει αποφασιστεί η δομή του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας, της κορυφαίας κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας, που κάποιοι θέλουν με το έτσι θέλω να λειτουργήσει σαν μικρό πρωτάθλημα σύμφωνα με τα παράπονα των παραγόντων.

Την στιγμή που η κατώτερη κατηγορία, η Α' Κατηγορία θα πραγματοποιηθεί σε έναν όμιλο, κάποιοι μέσα από την ΕΠΣ Πέλλας για δικούς τους λόγους επιμένουν το πρωτάθλημα της Α1 να πραγματοποιηθεί σε δύο ομίλους.

Πριν λίγες μέρες το Aridaia365 είχε επικοινωνήσει με όλους τους παράγοντες των ομάδων της Α1, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία και με ποσοστό 85% τάχθηκαν υπερ του ένα ομίλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Aridaia365 οι παράγοντες των ομάδων σε επικοινωνία που έχουν με την ΕΠΣ Πέλλας, ακούνε αβάσιμες δικαιολογίες υπέρ των δύο ομίλων. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Aridaia365, μία έως τρεις από τις 17 ομάδες οι οποίες βάση της περσινής κατάταξης θα συμμετέχουν στην ανώτερη κατηφοριά της ΕΠΣ Πέλλας, ενδέχεται να μην δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα, κάτι που διευκολύνει ακόμα πιο πολύ την διεξαγωγή ενός ομίλου (με τις υπόλοιπες ομάδες να είναι τακτοποιημένες με το θέμα του Μητρώου). Οι περισσότεροι παράγοντες που τρέχουν και ματώνουν κάθε χρόνο για τις ομάδες τους επικοινωνούν με το Aridaia365 και εκφράζουν την αγανάκτηση τους κατά της ΕΠΣ και των παραγόντων της, θέτοντας τα παρακάτω ερωτήματα.

Πως γίνεται η Α’ Κατηγορία να διεξάγεται με έναν όμιλο και η Α1 με τις ίδιες πάνω κάτω αριθμητικά ομάδες να θέλουν να διεξαχθεί με δύο;

Γιατί δεν καλούν τις ομάδες σε Δ.Σ. για να αποφασιστεί η δομή του πρωταθλήματος;

Οι δύο όμιλοι είχαν γίνει με αφορμή τον Covid και μόνο για ένα χρόνο, τώρα που μπαίνουμε στην κανονικότητα δεν πρέπει να επιστρέψει σε αυτήν και το κορυφαίο πρωτάθλημα του νομού;

Σε καμία άλλη τοπική ΕΠΣ σε όλη την Ελλάδα (πλην των μεγάλων Αττικής και Θεσσαλονίκης), δεν υπάρχουν δύο όμιλοι στην ανώτερη Κατηγορία.

Ακόμη να τονίσουμε ότι στις περισσότερες ΕΠΣ υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα είτε σε κύπελλο, είτε σε πρωτάθλημα και η ΕΠΣ Πέλλας δεν έχει μπει στην διαδικασία να πάρει αποφάσεις πως θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα.

7 σχόλια:

  1. Κάποιοι εκει στην επς μας δουλευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς οπως τα λες. η πλειοψηφία μίλησε. καλα θα κανουν να την ακουσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ξέρετε εκεί στην ΕΠΣ τα δελτία Θα τα πάρετε και θα τα κρατήσετε από όλη την Α1 να τα κάνετε κορνίζα για να παίξετε μόνοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ φίλε δεν είναι σίγουροι για την σούπερ λιγκ 2 αν και πότε θα αρχίσει τό προταθλημα γιατί νομίζω ότι εκκρεμεί μία ομάδα από τόν βόριο όμιλο,δεν ξέρω αν κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πολύ απλό, ο λόγος είναι ένας, χρειάζεται να βγει πρόωρα πρωταθλητης , γι αυτό κ θα γίνουν δύο όμιλοι. Για να γίνει ένας όμιλος ,θα χρειαστεί να παίξουμε πολλές Τετάρτες, κάτι που δεν το θέλει σχεδόν κανείς. Και έτσι υποχρεωτικά θα πρέπει να γίνουν δύο. Πρέπει να καταλάβουμε πως ο πρωταθλητής θα πρέπει να δώσει παιχνίδια μπαράζ, προτού μας πιάσει το καλοκαίρι, Οπότε η λύση είναι μία, πάμε για δύο ομίλους.
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δικαιολογίες. ας παιξουμε και δυο - τρεις τετάρτες δεν υπαρχει πρόβλημα. ας ξεκινήσετε πιο νωρις δεν υπαρχει πρόβλημα, αλλα εσεις περιμένετε κατι πεθαμένες ομαδες μηπως κανουν διοικηση, αλλα ο πεθαμένος δεν κλάνει. με 14 ομαδες και 26 αγωνιστικές μια χαρα βγαίνουν οι ημερομηνίες. ακομα και με 16 ομαδες. αλλα βαριεστε

      Διαγραφή
  6. Ο πραγματικός λόγος είναι ότι δεν υπάρχουν διαιτητές αλλα δεν το παραδέχεται κανένας στην ένωση σφυρίζουν αδιάφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365