Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Ήταν δίκαιο γίνεται πράξη - Ένας όμιλος στην Α1 της ΕΠΣ Πέλλας

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των σωματίων με την ΕΠΣ Πέλλας
Οι προτάσεις και η επιμονή των παραγόντων των ομάδων της Α1 για έναν όμιλο, φαίνεται να παίρνουν σάρκα και οστά αφού στην σημερινή συγκέντρωση της ΕΠΣ Πέλλας και παρουσία όσων ομάδων έδωσαν το παρόν, δόθηκε η υπόσχεση για έναν όμιλο.

Αν και οι ομάδες της Α1 είναι 17 ουσιαστικά, υπάρχουν δυσκολίες για τρεις ομάδες, με τις δύο εξαιρετικά αμφίβολες (Δόξα Μανδάλου και Όλυμπος Αψάλου) και την μία (ΑΣ Γιαννιτσά), να βρίσκεται σε οριακό σημείο όσον αφορά την συμμετοχή της, οδεύουμε κατά πάσα πιθανότητα σε πρωτάθλημα 14-15 ομάδων.

Η ΕΠΣ Πέλλας από την μεριά της ρώτησε τους παρευρισκόμενους παράγοντες αν επιθυμεί κάποια ομάδα δύο ομίλους και δεν υπήρξε ανταπόκριση από κανέναν παράγοντα και οδηγείται κατά πάσα πιθανότητα σε έναν όμιλο, ενώ διεμήνυσε σχετικά με τις ημερομηνίες των αγώνων, ότι αναμένονται 2-3 εμβόλιμες αγωνιστικές κάτι που αποδέχθηκαν οι παράγοντες των ομάδων.

Έτσι η Α1 φέτος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δυνατή προς όφελος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πέλλας και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος τόσο στην κορυφή, όσο και στις χαμηλές θέσεις.

Κάτι που απασχολεί έντονα βέβαια είναι και το μητρώο, καθώς κάποιες ομάδες δεν έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους, παρότι οι παράγοντες τους δηλώνουν ότι έχουν καταθέσει τον φάκελο τους.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι παρούσες τόσο στην κλήρωση των πρωταθλημάτων, όσο και σε αυτήν του Κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη.

5 σχόλια:

  1. Επιτέλους μια σωστή απόφαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τσαλι χωρίς μητρώο θα συμμετέχει στην κλήρωση Κ χωρίς άδεια γηπέδου έτσι είπε ο αυγενακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τον Φεβρουάριο που θα αρχίσουν οι Τετάρτες θα κατεβαίνουν κάποιες ομάδες με 10 παίχτες και θα βγάζουν ανακοινώσεις πόσο άχρηστη είναι η ένωση που δεν υπολογίζει τους παίκτες που δουλεύουν Τετάρτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων δεν μπορούν να μισθώσουν λεωφορεία εδώ και χρόνια όπως είναι το κανονικό και το ασφαλές για τις μετακινήσεις τους και σίγουρα να υποθέσουμε ότι όλες αυτές και οι παράγοντες τους που παραβρέθηκαν και εκπροσωπούν διοικήσεις το πολύ 3-4 ατόμων που δεν μπορούν να μεταφέρουν μόνες ούτε μια ενδεκάδα παικτών, ήταν υπέρ του ενός ομίλου των πολλών μετακινήσεων και των μακρινών αποστάσεων! Γελάνε και οι πέτρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πέθανε και δε φταιει μονο η επς. Δεν υπαρχουν παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο επειδή το αγαπάνε. Εχουν μείνει μόνο 20 30 ψωνισμένοι που ειναι εκτος πραγματικότητας και ζητανε τριχίλιαρα για να παιξουν ποδοσφαιρο λες και τα ευρώ είναι σπόρια. Αυτο δεν είναι ερασιτεχνικο ποδόσφαιρο αυτό ειναι θέατρο. Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365