Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

ΔΕΘ 2022: Αντιτρομοκρατικές ασκήσεις με «ιπτάμενους» κομάντος και απελευθέρωση «ομήρων» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε βίντεο

Θεαματικές αντιτρομοκρατικές επιδείξεις στη ΔΕΘ 2022 μπροστά στα μάτια του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και πλήθους κόσμου. Έφοδος της ΕΚΑΜ σε λεωφορείο με ομήρους επιβάτες, ενώ κομάντος του λιμενικού απελευθερώνουν ομήρους και εξουδετερώνουν τρομοκράτες.


Όλες τις εντυπώσεις έκλεψαν στη ΔΕΘ 2022 οι ασκήσεις απελευθέρωσης ομήρων από τρομοκράτες ενώπιον του Κυριάκου Μητσοτάκη. Άνδρες της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας μπροστά στο περίπτερο της Αστυνομίας στην 86η ΔΕΘ, πραγματοποίησαν έφοδο σε λεωφορείο, στο οποίο ένας δράστης κρατούσε ομήρους τους επιβάτες.


Ταυτόχρονα στο σημείο, βρέθηκε η ομάδα της ΕΚΑΜ πλήρως εξοπλισμένη, όπου μπήκε στο λεωφορείο και πέταξε μια κρότου λάμψης για αντιπερισπασμό. Μέσα σε λίγα λεπτά ο δράστης συνελήφθη και οι επιβάτες ελευθερώθηκαν.


Δείτε βίντεο του newsit.gr:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365