Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Λουτράκι: Στην Ημερίδα για το Στρατηγικό Σχέδιο ΚΑΠ 2023-2027 & την Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Δικτύου ΟΤΔ (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Αλμωπίας
Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Αλμωπίας:

 

Στην Ημερίδα για το Στρατηγικό Σχέδιο ΚΑΠ 2023-2027 & την Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Δικτύου Ομάδων Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι Αλμωπίας συμμετείχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας Δημήτρης Βέσκος αλλά και οι αντιδήμαρχοι Αλμωπίας.


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης κατά την 2η ημέρα της συνέλευσης, στην οποία ήταν παρών και ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης τόνισε την ανάγκη επιτάχυνσης υλοποίησης των έργων, προκειμένου να αποδοθούν στους πολίτες. 

Αρχικά ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης ευχαρίστησε τον Δημήτρη Παπαγιαννίδη για την παρουσία του στην συνέλευση και στην Αλμωπία αλλά και για την έγκριση των τριών μελετών Αγροτικής Οδοποιίας ύψους 1,2 εκ ευρώ. 

Παράλληλα ο Δήμαρχος έθεσε το θέμα δημιουργίας έργων άρδευσης στον Δήμο Αλμωπίας όπως και την περαιτέρω κατασκευή Αγροτικής Οδοποιίας. Επιπλέον ο Δήμαρχος μίλησε και για την έναρξη των  εργασιών στο Κάστρο της Χρυσής, οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.  Στόχος της Δημοτικής αρχής είναι να προσφέρει στους πολίτες της Αλμωπίας όλες τις αναγκαίες προδιαγραφές που θα δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη της περιοχής μας.










1 σχόλιο:

  1. τελειώνει η θητεία και δεν έχουμε ακούσει ούτε την φωνή κάποιων. Απλανές βλέμμα στο υπερπέραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365