Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Αύριο Κυριακή 25/9 ο 3ος Δρόμος Υγείας Αλμωπίας «Αγγελής Γάτσος»

ΜΗΝΥΜΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Σας καλωσορίζουμε στους αγώνες της διοργάνωσης του 3ου Δρόμου Υγείας Αλμωπίας <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>>. 

Ο μεγαλύτερος αγώνας μαζικού αθλητισμού της περιοχής, με πλούσιες παροχές και με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή, επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω υγειονομικών συνθηκών, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να συμβάλλει στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος, αλλά και την προώθηση της άσκησης και του  τρεξίματος στην καθημερινή δραστηριότητα των πολιτών. 

Το ενδιαφέρον ήταν πραγματικά έντονο. Αθλητές από όλη την Ελλάδα, κάθε ηλικίας, θα βρεθούν στην εκκίνησή του. Η Ο/Ε του αγώνα, εργάστηκε και συνεργάστηκε μεθοδικά, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και πήρε όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας για τους αθλητές . 

Σε συνεργασία με το Α.Τ  ΑΡΙΔΑΙΑΣ έγινε έλεγχος όλων των διαδρομών. Πλήθος Εθελοντών, Ομάδες Πολιτών, Γιατροί, Απινιδωτές, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, Αστυνομία, θα βρίσκονται κατά μήκος των διαδρομών για την ασφάλεια των αθλητών και πολιτών.

Να υπενθυμίσουμε και την κοινωνική διάσταση της εκδήλωσης, την βοήθεια όλων μας στον αγώνα της μικρής Χρυσοβαλάντω Δάλη. Για τον λόγο αυτό η Ο/Ε θα έχει τοποθετημένους ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΑΓΑΠΗΣ σε όλες τις γραμματείες του αγώνα. Ας βοηθήσει ο καθένας μας, όπως μπορεί!!

Όλοι και όλα είναι έτοιμα λοιπόν και σας περιμένουμε με πολύ μεγάλη χαρά, αθλητές, επισκέπτες και θεατές, στην όμορφη Αλμωπία μας, να διασκεδάσουμε, να περπατήσουμε, να τρέξουμε, να γνωριστούμε!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΟΥΣ!!
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365