Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

3 outfits με τουνίκ που θα απογειώσουν το στιλ σου

3 outfits με τουνίκ που θα απογειώσουν το στιλ σου

Λίγες γυναικείες μπλούζες μπορούμε να φανταστούμε που να συνδυάζουν το αέρινο και εντυπωσιακό look τόσο καλά όσο οι τουνίκ. Άνετες, κομψές, ταιριάζουν σε κάθε ηλικία και σωματότυπο, ενώ το μήκος τους ποικίλει κάπου ανάμεσα στους γοφούς και στο γόνατο.


Μικρό tip: Αν είσαι petite, προτίμησε τουνίκ με πιο κοντό μήκος! Μπορεί να είναι μονόχρωμες ή να έχουν μοτίβα, όμως σίγουρα οι περισσότερες από αυτές έχουν κάποια ιδιαιτερότητα. Δεν έχουμε συναντήσει ποτέ μια αδιάφορη τουνίκ και αυτό ίσως οφείλεται στις bohemian επιρροές της. Εμείς κάναμε την έρευνά μας και σήμερα σου παρουσιάζουμε 3 outfits με τουνίκ που θα απογειώσουν το στιλ σου το φθινόπωρο!  

Κάποιες φορές μπορεί να θέλεις να ντυθείς πιο απλά και κάποιες άλλες μπορεί να θέλεις να τους αφήσεις όλους άφωνους με το look σου. Πώς μπορεί μια τουνίκ να σε βοηθήσει σε αυτό; Μα, διαλέγοντας εκείνη με τα πιο περίτεχνα prints που θα κάνει matchy-matchy με το αντίστοιχο bottom. Μπορεί να είναι μια φούστα που θα τη συνδυάσεις με combat boots και θα σπάσεις τα συνεχόμενα μοτίβα με μια ζώνη στη μέση, για να δώσεις σχήμα στη φιγούρα σου – ό,τι και να επιλέξεις, το σίγουρο είναι ότι θα κάνεις statement. 

Επόμενο outfit είναι μια τουνίκ με ένα formal παντελόνι. Και ναι, στο μυαλό μας είναι ένα office look που θα είναι κατάλληλο ακόμα και για τα πιο «σκληροπυρηνικά» meetings με τους ανωτέρους. Εφόσον η τουνίκ έχει loose-fit, σου προτείνουμε το παντελόνι σου να είναι σε πιο στενή γραμμή, για να δείχνεις πολύ κομψή. Τώρα, αν στο γραφείο σου συνηθίζεται το πιο casual look, άλλαξε το formal παντελόνι με ένα τζιν και ιδανικά με ένα skinny τζιν ή ένα σε στιλ καμπάνα και κέρδισε ελευθερία κινήσεων με professional εμφάνιση σε ένα outfit!

Το τελευταίο σύνολο αφορά πιο βραδινές εμφανίσεις και γιατί όχι τα πρώτα ραντεβού με τον αγαπημένο σου. Θα έχεις ακούσει ότι ειδικά τις πρώτες φορές είναι σημαντικό να μη φαίνεται υπερβολική προσπάθεια πίσω από το look σου, αλλά να είναι αβίαστα κομψό και σίγουρα όχι πολύ προκλητικό. Και εδώ έρχονται να κουμπώσουν οι τουνίκ. Ανάμεσα στα γυναικεία ρούχα που μπορούν να συνδυάσουν τη θηλυκότητα και τη chic εμφάνιση είναι και αυτά τα fashion items. Φόρεσέ τη με μια μίντι leather-effect φούστα, ψηλοτάκουνα, λίγες σταγόνες από το σαγηνευτικό σου άρωμα και είσαι έτοιμη!

Εάν δεν ήταν ήδη στην καρδιά σου οι τουνίκ, μετά από αυτό το blogpost ελπίζουμε να μπήκαν. Επόμενο βήμα το refresh στην γκαρνταρόμπα σου! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365