Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Απόδραση για το Σαββατοκύριακο; 3 αξέχαστοι προορισμοί κοντά στην Αθήνα

Κανείς δεν σε εμποδίζει από το να χαλαρώσεις ένα Σαββατοκύριακο

Μπορεί να μπήκε ο Σεπτέμβρης και η επιστροφή στην καθημερινότητα να είναι δύσκολη, ωστόσο κανείς δεν σε εμποδίζει από το να χαλαρώσεις ένα Σαββατοκύριακο μακριά από την όμορφη αλλά αγχωτική πρωτεύουσα. Αν έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να αλλάξεις παραστάσεις αλλά δεν ξέρεις που να πας αυτό το διήμερο, βρήκαμε και σου προτείνουμε τρεις μαγευτικούς προορισμούς μια ανάσα από την Αθήνα!


Καλάβρυτα

Σε απόσταση μικρότερη από τρεις ώρες μπορείτε να βρεθείτε σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του νομού Αχαΐας, τα Καλάβρυτα. Αποτελεί μια ορεινή, ιστορική περιοχή η οποία διαθέτει πλήθος όμορφα μέρη να επισκεφθείς. Προκειμένου να απολαύσεις την φύση μπορείς να κάνεις μια εκδρομή με τον Οδοντωτό ο οποίος διασχίζει σπηλιές και εκπληκτικά φυσικά τοπία, είτε να πας στο σπήλαιο Λιμνών. Αν θέλεις μπορείς να συνδυάσεις την απόδρασή σου στα Καλάβρυτα με μια επίσκεψη στην κοσμοπολίτικη Πάτρα. Αναζήτησε ξενοδοχεία στο κέντρο της Πάτρας και απόλαυσε την έντονη νυχτερινή ζωή της πόλης. Είμαστε βέβαιοι πως μια διήμερη απόδραση στα Καλάβρυτα θα σου προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.


Ναύπλιο

Αν δεν έχεις επισκεφθεί ακόμη το Ναύπλιο ήρθε η στιγμή να το κάνεις. Η παλιά πρωτεύουσα της Ελλάδας απέχει μόλις μιάμιση ώρα οδικώς από την Αθήνα και μπορεί να σου προσφέρει εκατοντάδες πράγματα να δεις και να κάνεις. Μπορείς να περιπλανηθείς στα γραφικά σοκάκια, να χαζέψεις τις βιτρίνες των μαγαζιών στην κεντρική πλατεία, να απολαύσεις την θέα στο λιμάνι και να επισκεφθείς το Μπούρτζι. Το Ναύπλιο θεωρείτε ιδανικός προορισμός για κάθε εποχή και σίγουρα θα σε μαγέψει με την ομορφιά του. Μην διαστάσεις να το επιλέξεις για μια οικογενειακή απόδραση καθώς είναι βέβαιο πως τα παιδιά σου θα ξετρελαθούν με αυτή την πόλη!


Αίγινα

Λατρεύεις την θάλασσα και αναπολείς το καλοκαίρι; Επίλεξε να κάνεις μια διήμερη απόδραση με summer vibes και επισκέψου την Αίγινα. Το νησί αυτό απέχει μόλις σαράντα λεπτά από τον Πειραιά και θα σε κάνει να ξεχάσεις όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας από την πρώτη στιγμή που θα κατέβεις από το πλοίο. Μπορείς να κάνεις βόλτα στα γραφικά στενά της Αίγινας, να επισκεφθείς τον ναό της Αμφιθέας, το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου, είτε απλώς να χαλαρώσεις σε κάποια από τις υπέροχες παραλίες του νησιού και να απολαύσεις το σπιτικό φαγητό στα ταβερνάκια με την εκπληκτική θέα.

Μην το πολυσκέφτεσαι και πάρε την απόφαση να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Εμείς σου βρήκαμε τους ιδανικούς προορισμούς, εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις την βαλίτσα σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365