Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Στο τραπέζι η διαγραφή των προστίμων στους άνω των 60 που εμβολιάστηκαν

Εξετάζουμε τη διαγραφή προστίμων στους άνω των 60 που εμβολιάστηκαν

Η κυβέρνηση εξετάζει τη διαγραφή για τα πρόστιμα σε όσους είναι άνω των 60 ετών και εμβολιάστηκαν, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

«Εξετάζουμε τη διαγραφή προστίμων στους άνω των 60 που εμβολιάστηκαν», ανέφερε μεταξύ άλλων το πρωί της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.


Πιο αναλυτικά, τη διαγραφή των προστίμων στους άνω των 60 ετών που παρέμεναν μη εμβολιασμένοι, εφόσον πλέον εμβολιάστηκαν, εξετάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υπουργός Υγείας.


Ο κ. Πλεύτης πάντως εμφανίστηκε αδιάλλακτος σχετικά με την επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών στην εργασία τους.


«Μέχρι 31/12 οι υγειονομικοί παραμένουν σε αναστολή, υπάρχει και απόφαση του ΣτΕ που το κρίνει συνταγματικό. Θα επαναξιολογηθεί το μέτρο στο τέλος του χρόνου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης.


Πάντως, δήλωσε την προσωπική του θέση γα το ότι θα προτιμούσε να βρεθούν εκτός συστήματος υγείας εφόσον παραμένουν ανεμβολίαστοι, αλλά συμπλήρωσε:


«Ανάλογα με την πορεία της πανδημίας θα πάρουμε και τις ανάλογες αποφάσεις. Θα ήθελα να μην παραμείνουν στο εθνικό σύστημα υγείας, αλλά στην επαναξιολόγηση όλα θα μπουν στο τραπέζι».


Εξάλλου, πάνω από 3 εκατομμύρια πολίτες έχουν ήδη εγγραφεί στον προσωπικό γιατρό, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο Twitter ο υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης.


«Οι εγγραφές των πολιτών στον προσωπικό γιατρό σε μόλις ένα μήνα ξεπέρασαν τα 3.000.000 και οι γιατροί που συμμετέχουν στο θεσμό ξεπέρασαν τους 3.200. Για πρώτη φορά γίνεται στη χώρα πράξη ο δωρεάν γιατρός για τον κάθε πολίτη», σημειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365