Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε για 8η φορά επειδή κακοποίησε τη γυναίκα του αλλά αφέθηκε πάλι ελεύθερος

Στην απίστευτη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στη Θεσσαλονίκη

Όχι για πρώτη, ούτε για δεύτερη, αλλά για 8η φορά καταδικάστηκε ένας άνδρας επειδή κακοποιούσε τη γυναίκα του, όμως συνεχίζει να είναι ελεύθερος.


Στην απίστευτη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στη Θεσσαλονίκη, σήμερα Πέμπτη (1/9) το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελοδικείο καταδίκασε τον άνδρα με ποινή φυλάκισης ενός έτους.


Το Δικαστήριο είπε να εκτιθεί η ποινή του, όμως και αυτή, όπως και οι προηγούμενες επτά ποινές, έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα, λόγω της έφεσης που άσκησε η πλευρά του κατηγορούμενου, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.


Η εν διαστάσει σύζυγός του απηύθυνε κραυγή αγωνίας στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς όπως κατήγγειλε την οποία ξυλοκόπησε στις 19 Αυγούστου σε πάρκο, παρά το γεγονός πως έγιναν ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην πλησιάζει κοντά της.

1 σχόλιο:

  1. Ας τολμούσε να χτυπήσει σκυλάκι, ότι τα ζώα θα είχαν μεγαλύτερη αξία από τους ανθρώπους, μπράβο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365