Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Κρέμασε την σφυρίχτρα του ο Γιώργος Ταγκαλίδης

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση απόσυρσης

Ένας ακόμη αξιόλογος διαιτητής της ΕΠΣ Πέλλας πήρε την απόφαση να κρεμάσει την σφυρίχτρα του και να αποσυρθεί από τον χώρο της διαιτησίας.

Ο λόγος για τον γνωστό ρέφερι Γιώργο Ταγκαλίδη που έγραψε την δική του ιστορία στο ποδοσφαιρο τόσο εντός, όσο και εκτός Πέλλας καταγράφοντας πολλές διαιτησίες, αγωνιζόμενος πάντα με υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι σε παράγοντες, αθλητές και φιλάθλους.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση απόσυρσης με ευχαριστίες, προς όλους: 

«Φίλοι και φίλες, μέσω του δημοφιλέστερου ίσως site του νομού μας, θα ήθελα να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την ενεργό δράση της διαιτησίας και παράλληλα να ευχαριστήσω, διαιτητές, ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φιλάθλους για την γενικά, πολύ καλή συνεργασία..

Καθένας από εσάς, μου δίδαξε και κάτι! Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος, διότι μετά από 12 χρόνια στο χώρο, έκανα ΜΟΝΟ φίλους κ γνωστούς! 

Επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς την εκάστοτε επιτροπή διαιτησίας για την απόλυτη εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, να διευθύνω πολύ σημαντικά παιχνίδια του νομού μας, να αγωνιστώ σε γήπεδα ανά την Ελλάδα και να γνωρίσω από κοντά ποδοσφαιριστές που προκαλούν δέος!

Ένας μεγάλος και πολύ σημαντικός κύκλος για μένα έκλεισε! 

Θα συνεχίσω να ακολουθώ τα ποδοσφαιρικά δρώμενα ως φίλαθλος διότι κάποιες αγάπες είναι παντοτινές και θα είμαι στη διάθεση της Ένωσης για ενασχόληση μου στο μέλλον, βλέποντας το ποδόσφαιρο από άλλη "σκοπιά".»

Με εκτίμηση

Γιώργος Ταγκαλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365