Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Allou Fun Park: Συγκλονιστικό βίντεο από το ατύχημα με τους τραυματίες

Δείτε το βίντεο
Συγκλονιστικές είναι οι πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα στο Allou! Fun Park με τους τέσσερις τραυματίες όπως αποτυπώνονται σε βίντεο ντοκουμέντο.

Το βίντεο τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο και έσπευσε αμέσως να βοηθήσει τα τέσσερα παιδιά που τραυματίστηκαν.


Διακρίνεται πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί γύρω από τα τραυματισμένα παιδιά. Πολλοί από αυτούς βρίσκονται σε σοκ και δεν μπορούν να πιστέψουν τι είχε προηγηθεί λίγα λεπτά νωρίτερα.


Το χρονικό της υπόθεσης 

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης (06/09) όταν το τρενάκι περνούσε από σημεία με νερό. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια στιγμή που η στάθμη του νερού ήταν χαμηλότερη, επηρεάστηκε η πορεία του τρένου, με αποτέλεσμα το βαγόνι να εκτροχιαστεί.


Τέσσερις άνθρωποι εκσφενδονίστηκαν και βρέθηκαν σε θαμνώδη έκταση. Οι τέσσερις τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με την κατάστασή τους όμως να μην εμπνέει ανησυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365