Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Χαμός στην Καβάλα: Άγριο ξύλο σε καφετέρια για μία... παραγγελία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο
Θύμα ξυλοδαρμού από έναν 45χρονο στην Καβάλα έπεσε μια ιδιοκτήτρια καφέ της πόλης επειδή άργησε να πάει σε εκείνον και την παρέα του… την παραγγελία τους.

Στο άγριο σκηνικό έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπάρχει στην καφετέρια με τον εξαγριωμένο 45χρονο να φτάνει στο σημείο να χαστουκίζει την γυναίκα.


Όπως περιγράφει σε ανάρτηση του στην σελίδα του στο Facebook ο γιος της ιδιοκτήτριας του καφέ Κλεισθένης Τζάκης όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου:


«Ένας τέτοιος «άντρας» λοιπόν έκανε την εμφάνιση του το Σάββατο το πρωί 3/9/2022 στην πόλη μας! Ένας πρώην επαγγελματίας στο λιανεμπόριο, που είχε μαζί με την γυναίκα του ένα κεντρικό περίπτερο στην πόλη, και τα τελευταία χρόνια δουλεύει ως οδηγός ταξί. Ο λόγος για τον Ν. Π. 45 ετών, οδηγό ταξί στην Καβάλα, όπου ήρθε στην δικιά μου την δουλειά ενώ ΔΕΝ ήταν πελάτης, να πάρει τα κομμάτια του μεγάλου του γιου Ι. Π. και της γυναίκας του Ε. Φ. που μας έβριζαν, μας διαφήμιζαν και μας απειλούσαν μέσα στο ίδιο μας το μαγαζί επειδή άργησε ο καφές του… κανακάρη τους 10 ολόκληρα λεπτά!

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365