Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 2/9 Κριός 

Έχεις διάθεση να ζήσεις έντονες στιγμές με το ταίρι σου… όμως τα πράγματα ίσως ζεσταθούν με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που είχες στο μυαλό σου! Η ενέργεια όλων είναι εντονότερη από το συνηθισμένο σήμερα και τα συναισθήματα κυριαρχούν.
Μπορεί να αισθάνεσαι ανασφαλής ή ευάλωτη χωρίς καν να το καταλαβαίνεις. Γι’ αυτό και μπορεί εύκολα τώρα να ξεσπάσει το πάθος – ή η αντιπαράθεση – χωρίς προειδοποίηση.

ζώδια σήμερα ταύρος

Το πείσμα και η επιμονή σου σήμερα είναι τεράστια. Θέλεις να κάνεις τα πράγματα με το δικό σου τρόπο και ίσως ξέρεις καλύτερα πώς να το κάνεις.
Όμως η στάση σου θα αποθαρρύνει κάποιους ανθρώπους γύρω σου. Είναι συνηθισμένοι στην εύθυμη, και χαλαρή σου πλευρά.. κι όχι σ’ αυτήν την ευαίσθητη και επικριτική εκδοχή σου.
Αν κάποιος πληγώσει τα συναισθήματά σου, κάνε ό,τι μπορείς για να τον συγχωρήσεις, γιατί προφανώς θα το κάνει ακούσια.

ζώδια σήμερα 02/09 Παρασκευή δίδυμοι

Αυτή μπορεί να είναι μια απογοητευτική μέρα, επειδή έχεις κολλήσει σε ένα δίλημμα. Από τη μία θέλεις να εξετάσεις ένα ζήτημα επιφανειακά κι από την άλλη γνωρίζεις πως πρέπει να το ερευνήσεις σε βάθος. Ίσως δεν θέλεις να εμπλακείς σε μια συγκεκριμένη κατάσταση ή μια σχέση, αλλά ξέρεις ότι θα είναι έντονη. Είναι εντάξει να πάρεις μια ή δύο μέρες για να αποφασίσεις τι θα κάνεις.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Η ενδοσκόπηση που ίσως κάνεις σήμερα, πρόκειται να είναι ακόμα πιο αποκαλυπτική από ό,τι συνήθως. Στην πραγματικότητα, τώρα μπορείς να εμβαθύνεις σε οποιοδήποτε θέμα με εξαιρετικά αποτελέσματα, ειδικά αν έχει προσωπική σημασία για σένα. Επομένως, αν έχεις προγραμματίσει ένα ραντεβού με τον θεραπευτή σου ή ξεφυλλίζεις άλμπουμ με παλιές φωτογραφίες , είναι βέβαιο ότι θα ανακαλύψεις κάτι σημαντικό. Μην πτοείσαι από βαριά συναισθηματικά θέματα. Αυτά είναι το χρυσωρυχείο σου.

ζώδια σήμερα λέων

Αν πρόκειται να είσαι έντονη σήμερα, τουλάχιστον μετέτρεψε το σε κάτι παραγωγικό – ίσως και ευχάριστο. Μια ειλικρινής συζήτηση με το ταίρι σου μπορεί να «ανάψει τα αίματα». Όμως κάποιες φορές είναι καλύτερα να καθαρίσεις την ατμόσφαιρα.. ειδικά αν υπάρχει ένα θέμα που σε ανησυχεί. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη σχέση σου, τα φιλιά και οι ρομαντικές στιγμές που ακολουθούν κάθε στιγμιαία ένταση, είναι το κερασάκι στην τούρτα!

ζώδια σήμερα παρθένος

Είσαι λίγο κυκλοθυμική σήμερα ή ίσως ο συγκάτοικος ή η κολλητή σου κάνουν περισσότερα αστεία από όσα αντέχεις. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν σ’ αρέσει να είσαι με άλλους ανθρώπους σήμερα. Προχώρησε λοιπόν μόνη σου, γιατί είναι μια εξαιρετική μέρα για να ολοκληρώσεις ένα έργο που θέλει έντονη εστίαση. Αν όμως πρέπει να κάνεις μια παρουσίαση σ’ έναν πελάτη ή να μιλήσεις από καρδιάς με τον εραστή σου.. μην το αποφύγεις. Να είσαι ειλικρινής και άμεση.

ζώδια σήμερα 02/09 Παρασκευή ζυγός

Αν είσαι αναποφάσιστη για το πώς να ανταποκριθείς σε μια συγκεκριμένη κατάσταση, πιθανότατα δεν έχεις εξετάσει σε βάθος όλες τις πλευρές του ζητήματος. Ευτυχώς, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για τέτοιου είδους έρευνα και ανάλυση. Μόλις αρχίσεις να εμβαθύνεις σ’ αυτό το ζήτημα, θα δώσεις μόνη σου τις απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Πιθανόν να ανακαλύψεις ακόμη και παράγοντες, που δεν περίμενες. Κάνοντας αυτήν την έρευνα θα είναι πολύ πιο εύκολο για σένα να κρατήσεις μια συγκεκριμένη στάση.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Είναι μια καλή μέρα για να σκεφτείς τις επόμενες εβδομάδες, επειδή έχεις ισχυρή αυτοπεποίθηση και ξέρεις ακριβώς τι είσαι ικανή να καταφέρεις. Τι στόχους μπορείς να βάλεις για αυτό τον μήνα; Σκέψου το σήμερα, καθώς προχωράς το επιχείρημά σου. Το να ανατρέπεις κάποιες ιδέες στο μυαλό σου είναι ένα προληπτικό βήμα. Γιατί στη συνέχεια, θα μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα σταθερό σχέδιο.

ζώδια σήμερα τοξότης

Σήμερα μπορεί να γελάσεις και να κουνήσεις το κεφάλι σου με τη δική σου συμπεριφορά – ή κάποιου άλλου. Είναι καλό που έχεις τόσο καλά ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ, γιατί αυτή είναι μια από εκείνες τις μέρες της ποικιλίας της ζωής, που οι αγώνες και οι ζήλιες των προσωπικών σου σχέσεων κλιμακώνονται. Είναι καλό να μπορείς να γελάς με τον εαυτό σου και να συγχωρείς τη δραματική συμπεριφορά κάποιου άλλου. Τελικά όλοι είμαστε άνθρωποι.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Η σημερινή βαθιά εστιασμένη ενέργεια, είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα στη δουλειά σου, αλλά μπορεί να είναι εξίσου αποκαλυπτική στις προσωπικές σου σχέσεις. Εστίασε σε κάποιον που αγαπάς και εμπιστεύεσαι σήμερα.. και δημιούργησε μια βαθιά, έντονη σύνδεση καθώς εξερευνάτε ο ένας τα συναισθήματα και τον ψυχισμό του άλλου. Μια συζήτηση που αφορά την αναζήτηση ψυχής με έναν καλό φίλο, ανοίγει πόρτες που δεν είχες καν προβλέψει! Και μια ρομαντική βραδιά με τον αγαπημένο σου, σε κάνει να αισθάνεσαι αναγεννημένη!

ζώδια σήμερα 02/09 Παρασκευή υδροχόος

Οι ανθρώπινες σχέσεις, δεν παύει να είναι δύσκολη υπόθεση. Αυτός είναι ο λόγος που συχνά νιώθεις πιο άνετα σε ομάδες, παρά κάνοντας παρέα με ένα μόνο άτομο. Σήμερα, ένα δύσκολο θέμα εμφανίζεται ανάμεσα σε σένα και έναν στενό σου φίλο. Μπορεί το θέμα όμως να είναι στο μυαλό σου.. και ο φίλος σου να μην έχει την παραμικρή ιδέα, πως νιώθεις άβολα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η παρόρμησή σου είναι, να κρατήσεις κρυφά τα συναισθήματά σου. Όμως καλύτερα να τα φέρεις στο φως. Γιατί θα διαπιστώσεις εκ των υστέρων, πως τα πράγματα δεν ήταν τόσο άσχημα, όσο νόμιζες.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Πολλοί άνθρωποι σήμερα βρίσκονται σε βαθιά συναισθηματική αναταραχή και κάποιοι μπορεί να αντιδράσουν με ζήλια, καχυποψία ή χειριστική συμπεριφορά. Κάτι τέτοιες μέρες, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους συμπονετικούς ανθρώπους όπως εσύ, να είσαι όσο πιο συμπονετική και ήρεμη απέναντί τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιτρέψεις στους άλλους να σε πληγώσουν ή να σε εκμεταλλευτούν. Όμως πρέπει να αναγνωρίσεις, πως όλοι λειτουργούν κάτω από ένταση αυτή τη στιγμή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365