Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Πρόσθεσε εμπειρία στην αμυνα του ο ΝΠΣ Σκύδρα

Δείτε την ανακοίνωση
Την απόκτηση του Λάζαρου Ορφανίδη ανακοίνωσε ο ΝΠΣ Σκύδρα, ενισχύοντας την αμυντική της γραμμή με έναν πολύ έμπειρο παίκτη, που έχει πολλές παραστάσεις στην μεγάλη κατι επτά του.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Λάζαρο Ορφανίδη. Ο πολύπειρος Σκυδραίος αμυντικός είναι μια μεγάλη μεταγραφή για τα δεδομένα της Β' κατηγορίας, μιας και έχει αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο της Α’ και της Γ’ εθνικής.
O Λάζος είναι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής με υψηλές παραστάσεις ο οποιός πείστηκε από το πρότζεκτ μας και αποφάσισε να αγωνιστεί στην ομάδα της πόλης του. 
Οι ομάδες που έχει παίξει: ΠΑΣ Σκύδρα, ΠΑΕ Καλλιθέα, Αετός Σκύδρας, ΑΟ Μυκόνου, Ολυμπιακό Γαλατάδων, ΑΟ Πόρου, Εδεσσαικός, Ηρακλή Άσπρου, Δόξα Μανδάλου. 
Λάζο καλωσόρισες!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365