Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 4/9 Κριός 

Είσαι ένας φυσικός ηγέτης, αλλά σήμερα η παρόρμησή σου να πάρεις τον έλεγχο είναι εντονότερη από το συνηθισμένο! Ειδικά σε σημαντικούς χώρους, όπως επαγγελματικές συναντήσεις ή και σε μια τεταμένη στιγμή με το σύντροφό σου, προσπάθησε να μην ακούγεται περισσότερο η δική σου φωνή.
Άκουσε με σεβασμό και πες την άποψή σου, όσο πιο ήρεμα γίνεται. Αυτό θα εγγυηθεί την επιτυχία σου, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη κίνηση.

ζώδια σήμερα ταύρος

Μην αφήνεις τα συναισθήματά σου να καθορίζουν την μέρα σου. Η διάθεσή σου έχει διακυμάνσεις και θα είναι εύκολο να εμπλακείς σε αγώνες εξουσίας, ακόμη και με άτομα που συνήθως είσαι αρκετά φιλική.
Αν νιώθεις συναισθηματικά ευαίσθητη, ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά στα βαθιά σου συναισθήματα.
Τι σε ανησυχεί; Ίσως κάποια ανασφάλεια σε «τρώει» μέσα σου. Αντιμετώπισέ την και μην την αποφεύγεις. 

ζώδια σήμερα 04/09 Κυριακή δίδυμοι

Έχεις ολοκληρώσει την έρευνά σου και είναι καιρός να εμβαθύνεις στους πόρους που έχεις συγκεντρώσει για να δεις τι θα κάνεις. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αυτή η διαδικασία σε φοβίζει λιγάκι – ειδικά αν το θέμα αφορά την εξερεύνηση μιας στενής σχέσης ή του δικού σου ψυχισμού. Όμως αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για θεραπεία ή για μια ειλικρινή συζήτηση με τον σύντροφό σου. Μην φοβηθείς να «βουτήξεις στα βαθιά».

ζώδια σήμερα καρκίνος

Φρόντισε και προστάτεψε τα αγαπημένα σου πρόσωπα σήμερα, αλλά και τον εαυτό σου επίσης. Η συναισθηματική ασφάλεια είναι ακόμη πιο σημαντική τώρα από ό,τι συνήθως, γι’ αυτό κάνε ό,τι χρειάζεται για να καταλάβουν όλοι στον στενό σου κύκλο ότι είσαι εκεί για αυτούς. Ένας φίλος ή συγγενής μπορεί να σε πλησιάσει για συμβουλές που αφορούν ένα δύσκολο θέμα. Αν τον ακούσεις με όλη σου την καρδιά, είναι βέβαιο ότι θα καταλήξεις σε μια πραγματικά συμπονετική απάντηση.

ζώδια σήμερα λέων

Πάντα προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος και σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ρίξεις μια ειλικρινή ματιά στον εαυτό σου και να δεις τι πρέπει να αλλάξει. Μην νιώθεις ενοχές για πράγματα που έχεις κάνει στο παρελθόν. Απλώς φρόντισε να επανορθώσεις αν έχεις πληγώσει κάποιον και αποφάσισε να του συμπεριφέρεσαι καλύτερα. Το θάρρος σου είναι που σε κάνει τόσο αξιοθαύμαστη.. και είναι ο λόγος που οι άλλοι θέλουν να σε ακολουθήσουν.

ζώδια σήμερα παρθένος

Η έρευνα και η ανάλυση – δύο από τα φυσικά σου δυνατά σημεία – επισημαίνονται σήμερα. Είναι μια καλή μέρα για να βρεις κάποια στοιχεία, αλλά μπορεί να ανακαλύψεις περισσότερα από όσα περίμενες! Μυστικά και μυστήρια θα έρθουν στο φως τώρα. Το να κρατάς μυστικά από τον σύντροφό σου, από την άλλη… δεν είναι τόσο εύκολο. Η ειλικρίνεια είναι πραγματικά η καλύτερη πολιτική τώρα. Απλά κινήσου με ευαισθησία, ακόμα και όταν είσαι άμεση. Πες τα πράγματα με ευγένεια και θα έχουν αντίκτυπο.

ζώδια σήμερα 04/09 Κυριακή ζυγός

Τα συναισθήματά σου μπορεί να σε μπερδέψουν σήμερα χωρίς να καταλαβαίνεις καν το λόγο. Ανέλυσε το πώς αισθάνεσαι, όπως και το λόγο που αισθάνεσαι έτσι. Κατέγραψε τις σκέψεις σου ημερολόγιό σου, ώστε να μπορείς να τις διαβάσεις ξανά αργότερα. Και μην ανησυχείς.. γιατί θα καταφέρεις να φτάσεις στην ουσία. Τότε θα μπορέσεις να συνεχίσεις τη ζωή σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Μπορεί να προκληθούν αισθήματα ζήλειας σήμερα, ειδικά αν κάποιος έχει κάτι, που θέλεις ή πιστεύεις ότι σου αξίζει. Να θυμάσαι όμως, πως τα πράγματα συμβαίνουν όπως έπρεπε να συμβούν, άσχετα με το αν κάποιες φορές δεν καταλαβαίνουμε το λόγο. Η ώρα σου να λάμψεις… θα έρθει σύντομα. Προς το παρόν εκτίμησε όσα έχεις καταφέρει – ιδιαίτερα αυτά, που σημαίνουν περισσότερα για σένα.

ζώδια σήμερα τοξότης

Τρελάθηκε ο κόσμος όσο κοιμόσουν; Μπορεί έτσι να σου φαίνεται σήμερα, αλλά να θυμάσαι πως δεν χρειάζεται να εμπλακείς στο χάος. Καλύτερα ασχολήσου με την έρευνα και τη μελέτη. Η σημερινή ενέργεια είναι ιδανική για να εντρυφήσεις σε ένα θέμα που σε ενδιαφέρει ή να προσπαθήσεις να εξιχνιάσεις ένα μυστήριο. Η άποψή σου για τη μεγάλη εικόνα συνδυάζεται με μια βαθύτερη εστίαση, με αποτέλεσμα να αποκαλύψεις ενδιαφέροντα μυστικά και σημαντικές αλήθειες.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Συνήθως είσαι συντονισμένη με την οικονομική ή την επαγγελματική σου ασφάλεια. Όμως σήμερα, οι συναισθηματικές σου ανησυχίες έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα. Αν ανησυχείς για την κατάσταση μιας συγκεκριμένης σχέσης, επικοινώνησε ευγενικά με το άλλο άτομο. Ενημέρωσέ το ότι το σκέφτεσαι και ότι ενδιαφέρεσαι για τα συναισθήματα και την προοπτική του. Μπορείς να γεφυρώσεις τα κενά ανάμεσά σας, με ειλικρίνεια και αγάπη.

ζώδια σήμερα 04/09 Κυριακή υδροχόος

Τα έντονα συναισθήματα που επικρατούν – τόσο από τον εαυτό σου, όσο και από τους άλλους – σου προκαλούν ένταση σήμερα. Σίγουρα όμως δεν πρέπει να τα αποφύγεις, αλλά να τα αντιμετωπίσεις άμεσα. Αν είσαι σε σύγκρουση με κάποιον που αγαπάς, έχε υπόψη σου, ότι υπάρχουν πολλά κοινά σημεία μεταξύ σας. Λατρεύεις και σέβεσαι αυτό το άτομο και εξαρτάσαι από αυτόν. Προσέγγισε λοιπόν το πρόβλημα απ’ αυτή την οπτική γωνία…. και σίγουρα θα βρεις λύση.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Σήμερα οι σχέσεις σου θα είναι αρκετά έντονες – ιδιαίτερα με τον εραστή σου. Ακόμη όμως και οι φιλικές σου σχέσεις θα ενισχυθούν και θα εμβαθύνουν σήμερα. Μην εκπλαγείς επίσης, αν εμφανιστούν και μερικά δύσκολα συναισθήματα. Αν βέβαια συμβεί κάτι τέτοιο, μίλησε με ειλικρίνεια και ηρεμία. Επεξεργαστείτε μαζί τα συναισθήματά σας… μην τα αποφεύγετε. Αυτός είναι ο τρόπος για να χτίσετε τον δεσμό σας αντί να τον διαλύσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365