Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Απέκτησε τον τερματοφύλακα Σίμο Μένιο

Ο Σίμος Μενιος έχει γράψει το όνομα του στην ιστορία του Αλμωπού

Ακόμη μια σπουδαία προσθήκη ολοκλήρωσε σήμερα η ομάδα της Νάουσας, ενισχυόμενη στα γκολπόστ με τον εξαιρετικό κίπερ Σίμο Μένιο, που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στο Ναυπακτιακό.

Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα που πέρυσι έπαιζε με την ομάδα της Ναυπάκτου ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα σημαντικών ομάδων, όπως: Προοδευτική, Φωστήρας, Απόλλωνα Σμύρνης, Αήττητος Σπάτων , Πόρος ,Παναργειακός, Αλμωπός Αριδαίας και Τριγλία Ραφήνας.

Ο Σίμος Μενιος έχει γράψει το όνομα του στην ιστορία του Αλμωπού, όντας ο τερματοφυλακας που κράτησε ανέπαφη την εστία του την σεζόν 2018-2019 για 10 συνεχόμενους αγώνες.

Ο 31χρονος πολύπειρος κίπερ τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου και από την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου τίθεται στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, Σταύρου Κωστογλίδη.

Πηγή: GNOMINEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365