Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Δυο πρωταθλητές στην Νίκη Αξού

Δύο πρωταθλητές στην Νίκη Αξού

Δυο πρωταθλητές στο δυναμικό της Νίκης Αξού, που ανακοίνωσε την απόκτηση δυο σπουδαίων παικτών, οι οποίοι ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους της κατάκτησης του τίτλου από τον Εθνικό Γιαννιτσών, αναμένεται να βοηθήσουν πολύ την νέα τους ομάδα.

Παίκτες της Νίκης πλέον και μετά τις επαφές της διοίκησης του Μωϋσή Αρνάκη, που κατάφερε να τους πείσει να έρθουν στην ομάδα της Νίκης.

Ο λόγος για τον Τάσο Σιδέρη, ένας σκληροτράχηλος αμυντικός ογκόλιθος και ηγέτης της οπισθοφυλακής των περσινών πρωταθλητών της Α1, ένας παίκτης που θα ήθελε ο καθένας στην ομάδα του, γεννημένος το 1997 και παλιότερα αγωνίστηκε σε Δόξα Π. Μυλοτόπου, Μ. Αλέξανδρος Πέλλας, Απόλλων Κρ. Βρύσης, Μ. Αλέξανδρος Αρσενίου, Δόξα Μαυροβουνίου και μέχρι πρότινος Εθνικός Γιαννιτσών και τον Φώτη Τσιλογλανίδη, έναν νεαρό επιθετικό με μεγάλη προσφορά στους πρωταθλητές Πέλλας, που εξελίσσεται συνεχώς, πέτυχε 11 τέρματα πέρσι, είναι γεννημένος το 2000 και παλιότερα αγωνίστηκε μεταξύ των άλλων, σε Δόξα Μανδάλου, ΑΣ Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365