Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Εγκατάσταση απινιδωτή στο κέντρο της Έδεσσας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου
Λίγα γραμμάρια πρόληψης ισοδυναμούν με πολλά κιλά θεραπείας…

Έτσι ο Δήμος Έδεσσας εγκατέστησε απινιδωτή στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς της Έδεσσας. Ο απινιδωτής εγκαταστάθηκε στην πιάτσα των ταξί και έγιναν μαθήματα για τη χρήση του από στελέχη του ΕΚΑΒ σε μέλη του Σωματείου των ΤΑΞΙ και επαγγελματίες των παρακείμενων εμπορικών καταστημάτων.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, ευχαρίστησε τα στελέχη του ΕΚΑΒ, τον Εμπορικό Σύλλογο Έδεσσας και το Σωματείο των ΤΑΧΙ, που με την ενεργό συμμετοχή τους αγκάλιασαν την προσπάθεια και ευχήθηκε να είναι αχρείαστος ο απινιδωτής, καθώς και τα στελέχη του Τμήματος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Έδεσσας για την υλοποίηση αυτής της πολύ καλής ιδέας!

Μέχρι σήμερα έχουν τοποθετηθεί απινιδωτές σε τέσσερις χώρους άθλησης και στο κέντρο της πόλης. Δέσμευση του Δήμου Έδεσσας είναι η τοποθέτηση κι άλλων απινιδωτών σε χώρους άθλησης και συνάθροισης κοινού, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα παροχής πρώτων βοηθειών σε περίπτωση που χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365