Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Πήρε Ψωμιάδη ο Εδεσσαϊκός

Ανακοίνωση
Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του υψηλόσωμου τερματοφύλακα Χρήστο Ψωμιάδη.Ο 22χρονος goalkeeper με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη είχε φέτος ένα μικρό πέρασμα από την ομάδα του Ηρόδοτου ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Αγροτικό Αστέρα, Θεσπρωτό, Τρίκαλα, Κ19 Άρη. 


Στις πρώτες του δηλώσεις ο Χρήστος μας είπε τα εξής :

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αποτελώ μέρος της οικογένειας του Εδεσσαικου. Αποτελεί τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να φοράει την φανέλα μιας τόσο ιστορικής ομάδας. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα εκπληρώσει τους στόχους της. Εγώ από την πλευρά μου εύχομαι όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να είναι υγιείς και τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365