Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Όσα φέρνει ο Καρατζοβας - Παρουσιάζει ο βόρειος άνεμος

Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Γεια και χαρά σας παλληκάρια.

Ωραία πρωινό σήμερα με τσιπουρακι ( για το καλό!) και φρέσκα μεζεδάκια από την ιχθυόσκαλα της Μεθώνης.

Κάποια στιγμή, εκεί στο τσιπουραδικο έπεσε στα χέρια μου μια τοπική εφημερίδα.

Έψαξα, έψαξα και να κάτι για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστικά έγραφε για το ποια μεγάλα χωριά έχουν και δεν έχουν ομάδες.

Άντε και ντε, εσείς βρε μικρές κωμοπόλεις ακούγεστε. Κάποιοι θετικά και βεβαίως κάποιοι αρνητικά, διότι κοτζαμ πολιτείες δεν έχετε και αδυνατειτε να έχετε μια ομαδουλα!

Τι να πούνε μωρέ τα μικρά χωριουδάκια; 

Πώς μωρέ χωριουδάκια με 150, 200 και 300 κατοικους ( και οι περισσότεροι συνταξιούχοι ΟΓΑ) κρατάνε τις ομάδες και παράλληλα προβάλουν τα μικρά χωριαδακια τους;

Αυτοί κύριοι είναι ήρωες, γιατί σε ένα μπακαλοκαφενειο που έχουν συζητούν και προβάλουν την ομαδουλα τους!!

Και εδώ που τα λέμε, καλά που είναι και το aridaia 365 που για μένα όχι μόνο πρέπει να τους προβάλει, αλλά να ασχολείται και περισσότερο μαζί τους.

Έχουν λέει προβλήματα τα μεγάλα χωριά.

Αμ, αυτοί τι έχουν; Από τα πιο πολλά αυτά χωριουδάκια, τα πιο πολλά, μη πω όλα, δεν έχουν Σχολείο ( όλα και όλα 5-6 παιδάκια έχει το κάθε χωριό!!)

Και για να γίνω πιο σαφής και να μη λέτε ότι να' ναι η ουσία είναι:

Α1 ερασιτεχνική: Νησί ( 375 κάτ'.) Δαμιανό (395 κάτ'.) Λυκόστομο (403 κάτ') και Κερασιά (470 κάτ').

Α ερασιτεχνική: Λεπτοκαρυά (187) Μεσσιανο (341)

Β ερασιτεχνική: Μεγαπλάτανος (374) Δυτικό (452).

**** Αυτοί οι κάτοικοι ήταν στην απογραφή προ 10ετιας, φανταστείτε τώρα πόσοι είναι;

Για να είμαι ειλικρινής, την πρωτοβουλία για το σημερινό σχόλιο την ελαβα από την διπλανή παρέα ( δύο 85αρηδες- παλιοί παράγοντες ομάδων). Χωρίς να γνωρίζουν, αφιερώνω τον σημερινό σχολιασμό σε όλους τους παλιούς παράγοντες και κυρίως σε όλα τα ΜΙΚΡΑ χωριά που με χίλια βάσανα κρατάνε και καμαρώνουν για την ομάδα τους!!

Βόρειος Άνεμος.

1 σχόλιο:

  1. Φρέσκα νέα: Τέλος Ασλανίδης και Κιούρκας από τα Γιαννιτσά, ενώ θα υπάρξει συνεργασία με την ΑΑ Γιαννιτσών, η οποία θα τροφοδοτήσει με ποδοσφαιριστές, και πιθανόν και τον προπονητή της, Ευριπίδη Καραμίγκο, τον ΑΣ Γιαννιτσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365