Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Έδεσσα: Άμεση αποκατάσταση προτομών Καπετάν Άγρα και Αντώνη Μίγκα από τον βανδαλισμό (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου
Αποκαταστάθηκαν άμεσα οι φθορές στις προτομές των Μακεδονομάχων Καπετάν Άγρα και Αντώνη Μίγκα, τόσο στο Πάρκο Καταρρακτών όσο και στο μνημείο του χώρου θυσίας των ηρώων, κοντά στον οικισμό της Καρυδιάς.

Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Έδεσσας σε μία ημέρα αποκατέστησαν τις φθορές που προκάλεσαν κάποιοι ανεγκέφαλοι και τα αγάλματα των Μακεδονομάχων βρίσκονται και πάλι στη θέση τους.


Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, δήλωσε: 

«Δεν αφήσαμε να περάσει ούτε λεπτό για να αποκαταστήσουμε τις φθορές στα αγάλματα. Ήταν χρέος μας η άμεση αποκατάσταση των προτομών των Μακεδονομάχων. 

Ευχαριστώ τους υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας, που υπερέβαλαν εαυτούς για να επαναφέρουν τις προτομές σε αξιοπρεπή κατάσταση. Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Τριφυλίας και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Γαργαλιάνων, τόπο καταγωγής του Καπετάν Άγρα, για τη συμπαράσταση και τη συνεργασία.

Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή έχει βάλει στόχο την εξιχνίαση της υπόθεσης και οι έρευνες γίνονται με το προσωπικό ενδιαφέρον του Διευθυντή Πέλλας, κ. Πέτρου Περδικάτση».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365