Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Αλμωπία: Ανακοίνωση - κάλεσμα αγροτικού και κτηνοτροφικού συλλόγου «Άγρος»

Ανακοίνωση

Μπροστά στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ροδακινοκαλλιέργεια, αλλά και οι υπόλοιπες δεντροκαλλιέργειες (βερίκοκα, δαμάσκηνα, αχλάδια, μήλα, κεράσια κλπ), το τεράστιο κόστος παραγωγής, τις χαμηλές τιμές στα προϊόντα μας, την αδιάθετη παραγωγή, τις καταστροφές στις καλλιέργειες, συντονιζόμαστε με τους συναδέλφους των αγροτικών συλλόγων της Πέλλας, συνολικά της κεντρικής Μακεδονίας και συμμετέχουμε μαζικά στην ευρεία σύσκεψη που θα γίνει την Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη στη Βέροια, στο ξενοδοχείο “ΑΙΓΕΣ” στις 6:30μ.μ..


Καλούμε όλους τους συναδέλφους της Αλμωπίας να δώσουν δυναμικό παρόν, να δυναμώσουμε τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας, μέχρι την τελική τους ικανοποίηση.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αριδαία, 17 Σεπτεμβρίου 2022

1 σχόλιο:

  1. Η πλειοψηφία των αγροτών είναι εμπειρικοί. Χωρίς εκπαίδευση….οπότε δύσκολα τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365