Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Δ. Σταμενίτης: «Έρχεται τροπολογία για την καταβολή προκαταβολών στους πληγέντες παραγωγούς σε Άθυρα, Δυτικό και Ραχώνα»

Δελτίο Τύπου

Όπως ανακοίνωσε σήμερα, 24 Σεπτεμβρίου 2022, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεωργαντάς, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί τροπολογία για την καταβολή της προκαταβολής στους ζημιωθέντες παραγωγούς λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων του Ιουνίου.

Μεταξύ των Νομών που θα προβλέπονται στην τροπολογία είναι και ο Νομός Πέλλας, όπου η ανεμοθύελλα της 23ης Ιουνίου εκδηλώθηκε στις Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Πέλλας του Δήμου Πέλλας, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές στις αγροτικές καλλιέργειες.

Αναφορικά με το ζήτημα ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε: «Δρομολογείται δια στόματος Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η στήριξη των παραγωγών που υπέστησαν τεράστιες ζημιές από την ανεμοθύελλα που εκδηλώθηκε στις 23 Ιουνίου 2022. Με συνέπεια και σχέδιο συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στους αγρότες μας. Αποδεικνύεται ότι ο κρατικός μηχανισμός αντιδρά με μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι στο παρελθόν και αυτό είναι μια εξέλιξη που λειτουργεί προς το συμφέρον των παραγωγών μας».

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τις ενέργειες του Βουλευτή αναφορικά με το θέμα: 

https://stamenitis.gr/24062022/


Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη δήλωση του ΥΠΑΑΤ: 

https://www.facebook.com/georgios.georgantas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365