Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Εικόνες από τον αγιασμό των σχολικών μονάδων της Αλμωπίας

Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Αλμωπίας

Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Αλμωπίας:

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό και χωρίς προβλήματα, μετά από δύο χρόνια πανδημίας, άρχισε η νέα σχολική χρονιά στα σχολεία του Δήμου Αλμωπίας. 


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Α/βάθμιας σχολικής επιτροπής Πολυξένη Νάνου βρέθηκαν στην τελετή αγιασμού σε δημοτικά σχολεία της Αριδαίας αλλά και επισκέφτηκαν σχολεία τοπικών κοινοτήτων ενώ και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας μαζί με τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας και πρόεδρο της Β/θμιας σχολικής επιτροπής Δημήτρη Βεσκο παραβρέθηκαν στην τελετή του Αγιασμού σε Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου. 


Τα σχολεία του Δήμου Αλμωπίας ανοίγουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά χωρίς προβλήματα έχοντας όλα τα αναγκαία υλικά και τα παιδαγωγικά μέσα στη διάθεσή των μαθητών και των εκπαιδευτικών κάτι που επισήμανε και η σχολική σύμβουλος κα Σαμαρά. 


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή χρονιά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ενώ εξέφρασε και την ικανοποίηση του για το γεγονός πως μετά από δύο χρόνια πανδημίας βλέπει ξανά το χαμόγελο των μαθητών.










1 σχόλιο:

  1. Τι έγινε ρε παιδιά όπου δεν καλούν τον δήμαρχο δεν υπάρχει κάλυψη φωτογραφική? Όχι μόνο με αυτό το θέμα αλλά γενικά. Τουλάχιστον πείτε το αν είναι να τον καλούμε για να έρχεστε και εσείς! Φιλικά το λέω!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365