Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ποντιακό γλέντι στην Κωνσταντία

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το ποντιακό γλέντι που διοργάνωσε ο μορφωτικός σύλλογος Κωνσταντίας, στο γήπεδο του χωριού.

Τα χορευτικά του συλλόγου παρουσίασαν ποντιακούς χορούς, ενώ ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Παρόν στην εκδήλωση ήταν οι Βουλευτές Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης και Θεοδώρα Τζάκρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης μαζί με συνεργάτες του, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου και Λάκης Προκοπίδης, η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις προηγούμενες εκλογές Νίκη Ποζίδου, καθώς και οι Υποψήφιοι Βουλευτές με το κόμμα Έλληνες Δήμος Κυριλίδης και Σοφία Ναρλίδου.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:



































































14 σχόλια:

  1. γιατί έτσι ? που οφείλεται αυτό? δεν έχουμε άλλες δράσεις μάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόεδρε του συλλόγου φρόντισε λίγο να διορθώσεις την συμπεριφορά σου γιατι εκτίθεσαι σε δημόσια θεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ήθελα να βγεις με όνομα να μου το πεις αυτό και όχι ως ανώνυμος. Εγώ έκανα το καθήκον μου έτσι όπως έπρεπε. Ήταν πολιτιστική εκδήλωση και όχι κομματική.

      Διαγραφή
    2. Απλά ντροπή σου, τα κανείς εκεί που σε παίρνει. Ωραία φιλοξενία. Η μισή εκδήλωση κοιτούσε την απαράδεκτη ενέργεια που έκανες

      Διαγραφή
    3. Εσυ ρε Θεοδωρίδη νομίζεις προάγεις τον πολιτισμό με τέτοια συμπεριφορά;; σε κάνανε και πρόεδρο, βγες ζητά συγνώμη γιατί ο τρόπος σου πρώτα από όλα προσβάλει τον ίδιο τον σύλλογο που εσυ εκπροσωπείς.

      Διαγραφή
    4. Συγνώμη να ζητήσω από ποιόν; Από ανθρώπους που ήρθαν να χαλάσουν την εκδήλωση; Εγώ τυχαία δεν πήγα να ζητήσω την αποχώρηση τούς, κάποιους αυτή η κίνηση που κάνατε να μοιράζονται φυλλάδια πολιτικά σε πολιτιστική εκδήλωση τους ενόχλησε και πήγα με το πολύ ευγενικό τρόπο και τους ζήτησα να αποχωρήσουν,ο τρόπος τούς πολύ εφεδρικός.και όταν έφτασε στην είσοδο να αποχωρήσει ζήτησε και τα λεφτά του πίσω όπως και φυσικά έπραξα και τα επέστρεψα και κατά την έξοδο συνέχιζε να προκαλεί.η υπομονή έχει και όρια όμως. Είχαν να διαχειριστώ μια εκδήλωση καί όχι τέτοιες καταστάσεις. Με χρωμάτισε χωρίς να ξέρει επειδή είχα καλέσει τον αντιπεριφερειάρχη τούς εκλεγμένους βουλευτές του νομού. Αυτοί γιατί δεν μοίραζαν φυλλάδια;

      Διαγραφή
    5. Θεοδωρίδη τι βλακείες λες ρε, δεν ντρέπεσαι λίγο. Από ποτε χαλάει μια εκδήλωση αν έρθουν κάποιοι και μοιράζουν φυλλάδια. Σε όλες τις εκδηλώσεις γίνεται αυτό από όλους τους υποψηφίους. Έβριζες και απωθουσες γυναίκα, αυτό και μόνο σε κάνει πολύ λίγο για να διοικείς έναν πολιτιστικό σύλλογο. Ο ευγενικός τρόπος που λες αυτός είναι; Ούτε ο σύλλογος είναι δικός σου, ούτε το χωριό είναι δικό σου, ούτε το γήπεδο για να διώχνεις τον οποιονδήποτε. Ντροπή σου και πάλι, έγινε ρεζίλι σε τόσο κόσμο και έκανες και χωριό σου ρεζίλι.

      Διαγραφή
    6. Εγώ ξέρω ότι μετά την αποχώρηση σας όλοι με έδιναν συγχαρητήρια για την κίνηση που έκανα. Και φυσικά δεν μου ανήκει τίποτα απλά κράτησα το επίπεδο τις εκδηλώσεις έτσι όπως έπρεπε. Και σε ξαναρωτάω γιατί ο κ. Βασιλειάδης και η Κα Τζάκρη δε. Μοίραζαν φυλλάδια; Και το βασικό ήρθαν πλήρωσαν για το σύλλογο και δεν ζήτησα τα λεφτά τούς πίσω. Ρεζίλι εσείς γίνατε.ολοςο κόσμος.ου έδωσε τα εύσημα.αντε καλημέρα.

      Διαγραφή
  3. Νικόλα συνέχισε γερά.... .. Απλά άσε τους άλλους να κοιτούν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Νικολας ποιος ειναι;

      Διαγραφή
    2. Προφανώς για την Παρούτογλου λέει που από ότι είπαν είχε την πιο σοβαρή συμπεριφορά από όλους.......

      Διαγραφή
  4. Απαράδεκτος πάρα πολύ να βρίζει τόσο άσχημα τα θεια ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α εβριζε και τα θεια. Γιατι μεσα ελεγε οτι πολυ ευγενικα ζητουσε να αποχωρήσουν. Λυπάμαι πολυ ετσι δεν προαγεις πολιτισμο

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365