Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Ο αγιασμός του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών

Ο αγιασμός του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η φετινή αθλητική χρονιά για τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών με παρόντες το Διοικητικό συμβούλιο, προπονητές, αθλητές και γονείς των αθλητών. Όλοι ευχήθηκαν καλή προπονητική χρονιά και ευλογία σε όλους.


Ο Πρόεδρος Βασίλης Καφετζακης καλωσόρισε τους νέους αθλητές στην αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών και τους παρότρυνε να επωφεληθούν τα πλεονεκτήματα της κωπηλασίας και του Ναυταθλητισμου καθώς επίσης των πλεονέκτηματων που έχει ο ποταμός Λουδίας που είναι κωπηλατισιμος και τις 4 εποχές του χρόνου δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές να προπονούνται αδιάκοπα όλο τον χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365