Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Εκτός αγώνων και γηπέδων επίσημα πλέον τα σωματεία που δεν είναι ενταγμένα στο Μητρώο - Εγκύκλιος Αυγενάκη

H εγκύκλιος έχει σταλεί σε όλες τις Περιφέρειες 

Εγκύκλιο εξέδωσε ο κ.Αυγενάκης με τίτλο «Διευκρινίσεις σχετικά με την χορήγηση άδειας τέλεσης αθλητικής συνάντησης του άρθρου 56Δ του ν. 2725/1999 και παραχώρησης αθλητικών εγκαταστάσεων». H εγκύκλιος έχει σταλεί σε όλες τις Περιφέρειες οι οποίες θα πρέπει υποχρεωτικά θα ενημερώσουν τους Δήμους (όπως αναφέρεται στη τελευταία σελίδα).

Η εγκύκλιος αυτή καθιστά απαγορευτική την χρησιμοποίηση αθλητικών χώρων από ομάδες μη εγγεγραμένες στο μητρώο και μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ‘’Αθλητικό σωματείο που δεν πληροί τις ανωτέρω προϋποθέσεις δεν μπορεί να χορηγηθεί άδεια διεξαγωγής αθλητικής συνάντησης.’’

Έτσι πολλές συναντήσεις σε διάφορες τοπικών ΕΠΣ που έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο (17-18/9/2022) είτε πρωταθλήματος, είτε κυπέλλου και περιλαμβάνουν ομάδες εκτός μητρώου, σύμφωνα με την εγκύκλιο, δε μπορούν να διεξαχθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365