Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Νέος προπονητής στον Εθνικό Αριδαίας

Στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των κυανολεύκων θα βρίσκεται ο νεαρός τεχνικός Νίκος Γεωργίου
Με νέο προπονητή θα πορευτεί στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ο φιλόδοξος Εθνικός Αριδαίας.

Στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των κυανολεύκων θα βρίσκεται ο νεαρός τεχνικός Νίκος Γεωργίου, που συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Εθνικού.

Ο νέος τεχνικός του Εθνικού ανήκει στην νέα γενιά των προπονητών της ΕΠΣ Πέλλας, ενώ πέρσι δούλεψε στις Ελπίδες Προμάχων παρουσιάζοντας πολύ καλό έργο, κάτι που εκτιμήθηκε από όλους.

Στην νέα του ομάδα θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με νεαρά παιδιά, τα οποία είναι προϊόν των ακαδημιών και θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365