Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Ι. Τζαμτζή για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Μήνυμα
Σήμερα  ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής παραβρέθηκε στον Αγιασμό του 1ου Λυκείου Έδεσσας  όπου τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολιτή κ.κ. Ιωήλ. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης με αφορμή την έναρξη εκπαιδευτικής χρονιάς έστειλε το δικό του μήνυμα προς την σχολική κοινότητα: 

«Με χαρά και ανείπωτη νοσταλγία ακούσαμε και φέτος τον κουδούνι να χτυπά και τις αυλές των σχολείων να ζωντανεύουν και να πλημμυρίζουν παιδικά χαμόγελα.

Άλλη μια νέα σχολική χρονιά μόλις ξεκίνησε!

Ένας δρόμος που φαίνεται ανηφορικός αλλά με πυξίδα την πίστη και την προσήλωση στο στόχο, οδηγεί στο όνειρο και τη δικαίωση.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά να χαρούν με την ψυχή τους τα ανεκτίμητα σχολικά χρόνια και να θεμελιώσουν στέρεες βάσεις για το μέλλον τους με αυτοπεποίθηση, γνώση και αισιοδοξία.

Να είναι γερά και υπομονετικά, γεμάτα έμπνευση και υγιείς φιλοδοξίες.

Στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς εύχομαι να είναι γεροί για να στηρίζουν και να καθοδηγούν τα παιδιά με δύναμη και υπομονή.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας θα βρίσκεται και φέτος στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας, αρωγός και συμπαραστάτης στις αγωνίες και στην επίλυση προβλημάτων, που ίσως ανακύψουν.

Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια καλή σχολική χρονιά, αποδοτική και δημιουργική, με γνώμονα πάντα το καλό των παιδιών μας, που είναι το κέντρο της ζωής μας και η μεγαλύτερη ελπίδα μας για το αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365