Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Αριδαία: Επικίνδυνη για πεζούς και οχήματα η σχάρα στα ψαράδικα (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο
Πολλά είναι τα παράπονα των κατοίκων και των επισκεπτών της Αριδαίας, για την σχάρα που υπάρχει τοποθετημένη στα ψαράδικα.

Συγκεκριμένα και όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, η σχάρα έχει «κάτσει», με αποτέλεσμα να διατρέχουν κίνδυνο τραυματισμού οι διερχόμενοι πεζοί και υλικών ζημιών τα οχήματα.

Μάλιστα πριν λίγο καιρό η συγκεκριμένη σχάρα ήταν η αιτία προξένησης ατυχήματος με ποδήλατο και τραυματισμό ποδηλάτη.

Σύμφωνα με τους κατοίκους, έχουν απευθυνθεί επανειλημμένα στους αρμόδιους φορείς ζητώντας αντικατάσταση της επικίνδυνης σχάρας, χωρίς όμως να έχει γίνει κάτι μέχρι σήμερα.

Δείτε τις φωτο:






2 σχόλια:

  1. Για όλους επικίνδυνο σημείο.Μπράβο σας που εντοπίζεται τέτοια θέματα.Συγχρόνως με τη μάστιγμα της αστυνόμευσης με τα παπάκια και τους ανήλικες οδηγούς !!! Γονείς :ας είμαστε πρώτα εμεις νόμιμοι για να μας βλέπουν και τα παιδιά μας.Όχι μηχανάκι χωρίς κράνος πχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αριδαία το βασίλειο του χάους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365