Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Όσα φέρνει ο Καρατζοβας - Παρουσιάζει ο βόρειος άνεμος

Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Κυρίες, κύριοι γεια σας.

Σας είχα υποσχεθεί ότι το επόμενο event  θα ήταν η Α.

Και να λοιπόν που ήλθε η ώρα.

Η παρουσίαση, για την αποφυγή παρεξηγήσεων, θα γίνει γεωγραφικά.

Ξεκινώ λοιπόν με την ιστορική Αλμωπία, εκεί που δεσπόζει η παρουσία της Ντόροθυ. Καλως- κακως είναι το Γκράντε όνομα και ο πολυπειρος παράγοντας μίστερ Ηλιαντε έχει στο μυαλό του καλή παρουσία και ότι προκύψει.

Ο νεοφώτιστος PAS de la Xifonia, ελπίζει σε καλή πορεία, παραμονή και στόχος είναι το κύπελλο διότι το' χει ως σύλλογος.

Ο μοναδικός εκπρόσωπος του Δήμου Έδεσσας, Ελπίδα Εδεσσας, έπειτα την ανάπαυση, ελπίζει για το καλό. Εξ άλλου θα έχει και την πολυπληθή παρουσία των φιλάθλων της περιοχής.

Ο Κομμουναλε της Σκύδρας, έχει τέσσερις εκπροσώπους.

Ο Α.Σ των Σεβαστειανων ως νεοφώτιστος έχει όνειρα για καλύτερη συνέχεια.

Μπορεί; Θα δείξει !!

Ο FES- Doxa του Μαυροβουνίου κινείται αθόρυβα το τελευταίο διάστημα έπειτα το ξέσπασμα του Ιουλίου. Κάτι σημαίνει τούτο. Η ταν η επί τας.

Ο Άρης του Αη Λία, πραγματοποίησε " ακριβά" συμβόλαια και υπάρχει οραμα. Στο ψύχος του χειμώνα η κατάσταση θα δείξει!!

Ο παραποταμειος γείτονας της Μενηιδας, Viltoire of Kali κρατά κρυφά τα χαρτιά όσο αφορά τις κινησεις, αν και ο μίστερ Αρτζυ θέλει την ομάδα σαν το Μπιλμπάο ( μόνο γηγενείς ποδοσφαιριστές).

Πρίγκηπας του κάμπου madame und hern. Απόλλων της Κρ. Βρυσσης. Τα λόγια περιττά. Θέλει δεν θέλει πρέπει να θυμίσει τον παλιό καλό του εαυτό.

Ατρόμητος του Λιτοβοι. Ένα μικρό χωριό αλλά με μεγάλη παρουσία. Αν, λέω αν, έκανε δυο- τρεις καλές μεταγραφές θα χτυπούσε Pella league.

Νομίζω ότι ο Άρης του Los Ampeles, με προσθήκη των σεντερ- φορ και Tsartini , φαντάζει ως φαβορί , αλλά......

Οι νεοφώτιστοι Fillip de 5platan και Αστραποκεραυνος του Messi Ano '21, έχουν όρεξη, διάθεση και οργάνωση. Η συνέχεια θα φανεί !!!

Οι Πατριάρχες πάντα στο ίδιο μοτίβο, με νεαρούς παίκτες, πολύ δουλειά, επιδιώκουν την ανάλογη πορεία.

Ο Άρης των Αθυρων, βρήκε λύση στο διοικητικό αδιέξοδο του καλοκαιριού και στοχεύει στην παραμονή.

Τέλος, Καριωτισσα- και Λιπαρό, υπάρχει τόσο ησυχία που έχει γίνει προβληματική.

Προφεσορες αναφέρουν ότι η Α θα έχει 14 ομάδες. Η αλήθεια σε λίγο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365