Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Χήρα Τράγκα: Μόνο τα χωράφια του παππού της στην Έδεσσα της μένουν ελεύθερα

Η τελευταία σύζυγος του εκδότη και δημοσιογράφου βρέθηκε στην πλέον δυσχερή θέση

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο κληρονομικό θρίλερ που εκτυλίσσεται επί εννέα μήνες για την τεράστια περιουσία που άφησε πίσω του ο δημοσιογράφος και εκδότης Γιώργος Τράγκας.


Η προσφυγή της Μαρίας Καρρά κατά της δέσμευσης των περιουσιακών της στοιχείων από την Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες απορρίφθηκε μετά από πρόταση του εισαγγελέα, που υιοθέτησε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.


Πάντως, όπως εικάζεται στο περιθώριο, κάποια περιουσιακά στοιχεία της κυρίας Καρρά στην ιδιαίτερη πατρίδα της, που δεν φαίνεται να συνδέονται με την κληρονομιά Τράγκα, δύναται να αποδεσμευτούν, έτσι ώστε να ελπίζει ότι θα της μείνουν τουλάχιστον τα χωράφια του παππού της στην Εδεσσα. Η τελευταία σύζυγος του εκδότη και δημοσιογράφου βρέθηκε στην πλέον δυσχερή θέση μετά τη διάταξη της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες που συνέταξε ο επικεφαλής της Χαράλαμπος Βουρλιώτης, η οποία δέσμευσε όλη την προσωπική της περιουσία.


Παρότι η ίδια εξακολουθεί να αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή της στην απόκτηση των δεκάδων ακινήτων, των μετρητών και των ράβδων χρυσού, τα στοιχεία δείχνουν ότι γνώριζε τα πάντα. Μένοντας μόνιμα πλέον στο Μαϊάμι, σύμφωνα με τις πληροφορίες έρχεται στην Ευρώπη μόνο όταν πρόκειται να συναντήσει τον τελευταίο δικηγόρο που προσέλαβε, τον Θεόδωρο Μαντά. Τα ραντεβού τους λαμβάνουν χώρα στο Μονακό, το μικροσκοπικό πριγκιπάτο που επέλεξε ο Γιώργος Τράγκας ως μόνιμη κατοικία του τα τελευταία χρόνια της μυθιστορηματικής ζωής του. Εκεί μάλιστα συνέταξε και την ιδιόχειρη διαθήκη του. Αυτή που όταν αποκαλύφθηκε άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για τους τρεις κληρονόμους του.


Πηγή: protothema.gr

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365