Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Ένοπλος επιχείρησε να μπει στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας

Όλα έγιναν λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης (20.09.2022) στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στην Πέτρου Ράλλη όταν επιχείρησε να μπει στο κτίριο άνδρας με όπλο. 


Όλα έγιναν λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι. Ένας άνδρας με το όπλο, με τσαντάκι στη μέση, βρέθηκε στο κτίριο όπου στεγάζονται τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας και θέλησε να περάσει από την πύλη. 


Δεδομένου πως δεν είχε ραντεβού, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι, πριν μπει στο κτίριο, του έγινε ο απαραίτητος έλεγχος και διαπιστώθηκε ότι στο τσαντάκι του είχε όπλο, το οποίο όπως προέκυψε από τον έλεγχο ήταν Γκλοκ.


Το οποίο όπλο, έφερε νόμιμα αλλά προκάλεσε συναγερμό πως ακόμη κι έτσι το πήρε μαζί του για να πάει, χωρίς ραντεβού, στα εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ. 


Άλλες πηγές, πάντως, αναφέρουν ότι ο ένοπλος άνδρας κατάφερε να φτάσει έως το αμφιθέατρο του κτιρίου κι εκεί να τον σταματήσουν αστυνομικοί που κατέβηκαν από τα γραφεία. 


Από την πρώτη έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι δεν είναι αστυνομικός αλλά οδηγός υψηλόβαθμου στελέχους ιδιωτικής εταιρίας. 


Ο άνδρας δεν φαίνεται να είναι καλά ψυχολογικά. Έχει μεταφερθεί στο τμήμα για τις περαιτέρω ενέργειες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365