Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Πως να αναδείξετε το το προσωπικό σας στυλ στην κρεβατοκάμαρα σας

Πως να αναδείξετε το το προσωπικό σας στυλ στην κρεβατοκάμαρα σας

Η διακόσμηση είναι τέχνη και επιστήμη, αλλά υπάρχουν κάποιες βασικές αρχές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσετε είναι ότι το προσωπικό σας στυλ είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε κάθε σχεδιασμό δωματίου. Εάν επιδιώκετε μια μοντέρνα αίσθηση, για παράδειγμα, δεν θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε πολλά παραδοσιακά στοιχεία.

Το δεύτερο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ποια χρώματα λειτουργούν καλύτερα με το σχέδιο διακόσμησής σας. Τα χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν διαφορετικές διαθέσεις στα δωμάτια, οπότε είναι σημαντικό να επιλέγετε τα χρώματα με βάση το τι θέλετε να κάνουν για το δωμάτιό σας.
 
Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι τα χρώματα έχουν διαφορετικές σημασίες σε διαφορετικούς πολιτισμούς, οπότε αν δεν είστε σίγουροι για το τι σημαίνουν τα χρώματα γενικά ή για το πώς θα τα αντιλαμβάνονταν παλιότερα οι άνθρωποι, ερευνήστε το πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με το βάψιμο ή την επένδυση τοίχων.
 
Η επιλογή των σωστών κλινοσκεπασμάτων είναι το κλειδί αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ζεστό και φιλόξενο δωμάτιο. Αν επιθυμείτε μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, γιατί να μην δοκιμάσετε λευκά σεντόνια με μια παπλωματοθήκη με έντονα σχέδια; Ή αν σας αρέσει περισσότερο η κλασική κομψότητα, εμπνευστείτε από την παλιά αίγλη των ταινιών του Χόλιγουντ με πολυτελή μεταξωτά ή σατέν σεντόνια σε διάφορες αποχρώσεις του παστέλ ροζ ή του μπλε.
 
Επιλέξτε έπιπλα που ταιριάζουν με το στυλ του υπνοδωματίου σας, ώστε να συνδυάζονται καλά με τα υπόλοιπα έπιπλα του δωματίου. Για παράδειγμα, αν έχετε ξύλινα έπιπλα σε άλλο μέρος του σπιτιού, τότε επιλέξτε ξύλινα έπιπλα και για την κρεβατοκάμαρά σας, γιατί ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους. Αν δεν υπάρχουν ξύλινα κομμάτια σε άλλα δωμάτια, τότε επιλέξτε κάτι άλλο, όπως μέταλλο ή γυαλί, ώστε να ταιριάζουν αλλά να μην συγκρούονται με το υπόλοιπο σπίτι. Ιδανικά επιλέξτε το ίδιο υλικό και στα μικρότερά έπιπλα και αξεσουάρ όπως οι ανεμιστήρες δαπέδου και τα φωτιστικά οροφής!
 
Η διακόσμηση του υπνοδωματίου σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσετε το στυλ σας και να προσθέσετε το προσωπικό σας στοιχείο στο χώρο. Είναι επίσης μια ευκαιρία να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χώρο σας, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν το δωμάτιό σας είναι μικρό ή έχει άλλους περιορισμούς.
 
Η κρεβατοκάμαρά σας πρέπει να είναι ένα μέρος όπου αισθάνεστε χαλαροί, άνετοι και έτοιμοι για έναν καλό ύπνο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε το δωμάτιό σας ένα φιλόξενο μέρος για να χαλαρώσετε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365