Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Νοσοκομείο Έδεσσας: Έντονες αντιδράσεις για τον «εμβολισμό» του Στάθη Ανδρεάδη

Διαβάστε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου
Την αμέριστη στήριξή της στο πρόσωπο του συνεργάτη της και έμπειρο γιατρό της περιοχής μας Στάθη Ανδρεάδη, εξέφρασε η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Αφορμή στάθηκε η απόφαση του Διοικητή του Νοσοκομείου Έδεσσας Χρήστου Δόντσου να αναθέσει την επιστημονική υπευθυνότητα της Χειρουργικής Κλινικής σε άλλο γιατρό και όχι στον κ. Ανδρεάδη που όπως αναφέρεται είναι ο επόμενος τη τάξει μετά τη συνταξιοδότηση του προηγούμενοι υπεύθυνου.

Διαβάστε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:

Ειδικά στο χώρο της υγείας πρέπει να επικρατεί, χωρίς καμία έκπτωση, η αξιοκρατία, η ικανότητα, η δικαιοσύνη, η ηθική, η εντιμότητα.

Στο χώρο της υγείας το μόνο που μετρά είναι ο γιατρός να είναι εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος!

Δεν χωρούν πολιτικά και κομματικά παιχνίδια, προσωπικές αντιπαλότητες ή αντιπάθειες.

 Και ας μην ξεχνάμε ότι η αδικία πάντα επιστρέφεται και το δίκαιο πάντα υπερισχύει!

Με τον Στάθη!!


Διαβάστε τη σχετική ανάρτηση του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πέλλας Πάνου Ζαρογουλίδη:

Η αξιοκρατία αποτελεί την ατμομηχανή της οικονομίας, κινητοποιεί την κοινωνία και διαπλάθει ηθικά τους νεότερους.

Το γεγονός ότι το σύστημα υγείας αιμορραγεί σταθερά τα τελευταία χρόνια χάνοντας καταξιωμένο, υψηλά καταρτισμένο και απολύτως αναγκαίο προσωπικό, είναι άκρως απογοητευτικό για το σύνολο της τοπικής κοινωνίας. Υπονομεύει την εμπιστοσύνη των πολιτών καθιστώντας ελλιποβαρή την δημόσια υγεία αλλα και την δικαιοσύνη που θέλουμε να καλλιεργήσουμε μέσα από την ανταμοιβή όλων αυτών που αδέκαστα έχουν προσφέρει την ζωή τους για το κοινό καλό !

Στο νοσοκομείο της Έδεσσας η Χειρουργική κλινική είναι ακέφαλη από τα τέλη Ιούνη όταν ο τότε συντονιστής διευθυντής αποσύρθηκε λόγω συνταξιοδότησης.

Ο επόμενος τη τάξει χειρούργος λόγω παλαιότητας, ιστορίας, κοινωνικής εισφοράς προς το συνολο του Ν. Πέλλας είναι ο γνωστός σε όλους μας Κ. Σταθης Ανδρεάδης. Ο Κ. Ανδρεάδης αποτελεί ένα διαμάντι για την τοπική επιστημονική κοινωνία κρατώντας ψηλά την ποιότητα χειρουργικών υπηρεσιών στον Νομό μας, με αυταπάρνηση διαρκή εμπλοκή από την συνεχή ετοιμότητα και κάλυψη της υπηρεσία όπως συμβαίνει στα περισσότερα νοσοκομεία.

Ενώ η θέση του διευθυντή του ανήκει δικαιωματκά, διακινούνται σενάρια εμβολισμού του, με απώτερο στόχο τον εκτοπισμό του από αυτήν !!!!

Μια τετοια πραξη θα αποτελούσε μεγάλη αδικία, και τεραστιο σκάνδαλο απέναντι σε μια προσωπικότητα που δεν κοίταξε τίποτα λιγότερο από την υγεία των ασθενών του διαχρονικά κατα κοινή ομολογία!

Κάτι τετοιο θα ήταν δημόσια προσβολή για την τοπική κοινωνία πέρα από χρώματα κόμματα προέλευση και εισόδημα.

Πράξτε το σωστό και δίκαιο ! 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365