Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πέλλας ενόψει ΔΕΘ (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του Βουλευτή Πέλλας Διονύση Σταμενίτη

Δείτε την ανάρτηση του Βουλευτή Πέλλας Διονύση Σταμενίτη:

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πέλλας ενόψει ΔΕΘ. 

Την Πέμπτη υποδεχθήκαμε τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιώργο Κώτσηρας στον Νομό Πέλλας και τους Βουλευτές  Α' Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη και Έβρου Χρήστο Δερμεντζόπουλο, καθώς και την Γενική Γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού Ελένη Δουνδουλάκη. 

Με τον Υφυπουργό επισκεφθήκαμε το Δικαστικό Μέγαρο Γιαννιτσών, όσο και το Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας, όπου παρουσιάστηκε το χρονοδιάγραμμα της κατασκευής του νέου Δικαστικού Μεγάρου. 

Εν συνεχεία βρεθήκαμε στις έδρες των Δήμων τους, με το Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο, το Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου, τη Δήμαρχο Σκύδρας κ. Κατερίνα Ιγνατιάδου αλλά και την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας όπου και συνομιλήσαμε με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιορδάνη Τζαμτζή. 

Ενώ τέλος, συναντηθήκαμε με πολίτες αλλά και με μέλη του κόμματος στην Έδεσσα, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΕΕΠ Πέλλας. 

Παράλληλα, η Γενική Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού κ. Ελένη Δουνδουλάκη πραγματοποίησε πρόγραμμα επισκέψεων στους αρχαιολογικούς χώρους της Πέλλας και του Λόγγου Έδεσσας, ξεναγήθηκε στο αρχαιολογικό μουσείο Πέλλας αλλά και στο Κάστρο της Χρυσής, επισκέφθηκε τον Δήμο Αλμωπίας όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση. 

Όλοι μαζί επισκεφθήκαμε τον Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλα και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365