Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Χρ. Μπάτσης: Άλλη μια μεγάλη παρέμβαση για την πόλη της Αριδαίας!

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας:

Άλλη μια μεγάλη παρέμβαση για την πόλη της Αριδαίας!


Εγκρίθηκε η πρόταση μας ύψους 2.280.479,23€ για το έργο «Ολοκληρωμένο Έργο Ανάπλασης Δικτύου Κοινοχρήστων Χώρων στην Πόλη της Αριδαίας»  από την δράση "Παρεμβάσεις σε αστικές περιοχές" 


Πρόκειται για την ολοκληρωμένη ανάπλαση της εισόδου της πόλης της Αριδαίας ανατολικά, από  Εξαπλάτανο στην περιοχή από την γέφυρα, μπροστά από τα ΚΤΕΛ και μέχρι την διασταύρωση στο μνημείο Ποντιακού Ελληνισμού.


Ουσιαστικά θα αλλάξει όψη η ανατολική είσοδος της πολης αλλά και η ευρύτερη περιοχή με την δημιουργία πεζοδρόμων, φωτισμού, χώρων αναψυχής και κυκλοφοριακής ρύθμισης.

 

Η περιοχή αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς είναι το σημείο όπου βρίσκεται ο κύριος όγκος των χώρων εκπαίδευσης του Δήμου και οφείλουμε να παρέχουμε τις κατάλληλες συνθήκες ασφάλειας με ταυτόχρονη ανάπλαση της περιοχής.


Δίνουμε έμφαση στην πόλη μας και με ολοκληρωμένο πρόγραμμα θα προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις ώστε και η περιοχή αυτή να αποκτήσει τον δικό της χαρακτήρα.

8 σχόλια:

  1. Να δείτε που αυτός θα είναι ξανά δήμαρχος... Μωρέ μπράβο... Και δε του το είχα.... Τελικά έπρεπε να σε ψηφίσουμε... Αν και δε πίστευα ότι θα μπορέσεις Χρήστο να ανταπεξέλθεις... Μας έχεις αποδείξει ότι τρέχεις πολύ, νοιάζεσαι και και δεν είσαι του φαίνεσθαι.... Αυτί είναι υπέρ σου να ξέρεις... Γιατί από λόγια και φωτογραφίες χορτάσαμε... Μπράβο Χρήστο, κερδίζεις έδαφος με διαφορά..... συνέχισε κ δε θα χάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει
      Το έβγαλες το μεροκάματο σου .
      Να σε ρωτήσω.
      Ζεις στην Αριδαία η κάπου αλλού?
      Εκτός Αλμωπίας εννοώ.
      Γιατί αν μένεις εδώ η χαζός είσαι η τυφλός.
      Δεν μπορεί να τα βλέπεις όλα καλά και να εκθειάζεις ένα έργο που ΘΑ γίνει.
      Ενώ η κατασκευή των δρόμων μέσα στην Αριδαία αλλά και στα χωριά είναι άθλια.
      Όταν οι υπόλοιπες υποδομές έχουν τα κακά τους χάλια.
      Δεν μπορείτε.
      Κάτι από τα δύο είσαι.
      Η μάλλον και τα δύο μαζί.

      Διαγραφή
  2. Καλές οι παρεμβάσεις στην Αριδαία....,. Ναι πρωτεύουσα δήμου....... Ναιιιιι!! Αλήθεια πώς θα πάτε στα χωριά να ζητήσετε ψήφους.......??? Καλύτερα πηγαίνετε με αγροτικά για να μην έχουν θέμα τα αυτοκίνητα.... Ααααααα εεε στα αγροτικά να έχει και καλό φωτισμό γιατί ούτε λάμπες δεν έχουμε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1. Θα περιέχει και την ολοκλήρωση του Κολυμβητηρίου ?
    2. Ο ανατολικός Περιφερειακός που διαπερνά τους χώρους πράσινου είναι σε επικίνδυνη κατάσταση κι όλοι θυμόμαστε το θανατηφόρο ατύχημα με τις κολόνες.
    Προβλέπεται παρέμβαση?
    3.ασφαλτος στο κέντρο σε ποια δεκαετία θα πέσει?
    ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν από λίγες μέρες ήμουν θεατής στο παρακάτω περιστατικό.
    Κάποια πιτσιρίκια ανέβαιναν την Λοχ Παπαδοπούλου ( πρώην EUROBANK)
    Εκεί έχει κάτι γραμμές κατά μήκος του οδοστρώματος από τις κακοτεχνίες εταιρείας τηλεφωνίας νομίζω,όπου κει έπεσαν οι Ρόδες του ποδηλάτου και συμπαρεσυραν 2 ποδήλατα.
    Ευτυχώς τα παιδιά δεν χτύπησαν καθόλου.
    Έπρεπε όμως ( χωρίς να γίνομαι χαιρεκακος )
    Έπρεπε να χτυπήσουν και να σας ξεσκίσουν στα δικαστήρια.
    Άχρηστοι που ξέρετε να βγαίνετε φωτό στα γραφεία και να δείχνετε υπό γωνία ότι κάτι κάνατε ( πρόσφατη φωτογράφιση στο πάρκο κυκλοφοριακής)
    Σας προκαλώ αν έχετε κοτσια να βγείτε σε αυτο τον δρόμο φωτογραφίες η στη. Μεγ Αλεξάνδρου που πρόσφατα κάποιος περιοικος μάλλον έβαλε
    μια κενή κλούβα και ένα κλαδί λόγω της καθίζησης μην την πληρώσει κανένας άτυχος.
    Ούτε για αυτό είσαστε ικανοί.
    Να βάλετε μια κορδέλα,έναν κώνο κάτι.
    Σας προκαλώ λοιπόν να πάτε και σε εκείνον τον δρόμο να δείξετε πόσες καθιζήσεις έχει κατά μήκος και ο Τρισμέγιστος δήμαρχος μας τις έκλεισε με τσιμέντο.
    Και αυτή η πρόσφατη,έχει ακόμα χώμα,όπως και στο ίδιο δρόμο μπροστά στην είσοδο του νηπιαγωγείου.
    Κατά τ άλλα βγήκατε και φωτογραφίες στον αγιασμό.
    Μαύρο λοιπόν σε όλους σάς.
    Μια φορά ήταν αρκετή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτήν την παρέμβαση που διαφημίζεις οποίος την σχεδίασε είναι η άσχετος η ηλίθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιο λίγος και από κέτσαπ σε γυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365