Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΠΣ Πέλλας: Μετάθεση ημερομηνίας δηλώσεων συμμετοχής

Ανακοίνωση

Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω μη έγκαιρης κατάθεσης των απαραίτητων δικαιολογητικών για την νόμιμη συμμετοχή των σωματείων μας, στο κύπελλο ερασιτεχνών δικαιοδοσίας ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, οι δηλώσεις


συμμετοχής των σωματείων παρατείνονται μέχρι και την Δευτέρα 19-9-2022..


Η κλήρωση της α φάσης των αγώνων Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21-9-2022,, σε τόπο και ώρα που θα ανακοινωθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365